Conte tilbake! Antonio Conte har hatt enorm suksess som manager for Italia, Juventus og Chelsea, nå tar den eksentriske italieneren over selveste: Real Madrid.

Vi går litt tilbake i tid for å forklare hva som skjedde i sommer. 

Chelsea tok en femteplass, som åpenbart er langt under pari for eieren Roman Abramovich, noe som var nok til å sparke Conte, men alvorlig sent, fordi det tok tid å få på plass Maurizio Sarri (59) fra Napoli. Maurizio Sarri, er nå den aller første manageren for Chelsea, som gjør de ti første kampene i en sesong – uten tap. På de ti første har italieneren 7 seire og 3 uavgjort.

Antonio Conte har ikke gjort stort siden han ble sparket av Chelseas eier, som bor i Tel Aviv i Israel, men nå står kanskje den aller største oppgaven framfor suksess-manageren. Han tar altså over vinneren av Champions League, de tre siste sesongene. Verdens største fotballklubb, Real Madrid.

Det som også skjedde i sommer, var at Spanias trener, Julen Lopetegui, fikk sparken to dager før VM startet, for å ha flørtet med Real Madrid. Noe det spanske forbundet slett ikke fant seg i. Etter å ha tapt med 1-5 i El Clasico, er det ingen vei tilbake for spanjolen.

Conte tilbake til fotballen. 

Luis Suarez scoret hattrick i storkampen mellom Barca og Real Madrid.

Real Madrid har fem tap i La Liga, og tre kamper på rad også med tap, dermed sparkes Julen Lopetegui melder spansk radio, Antoni Conte presenteres kl 13.00 mandag 29. oktober. 

Julen Lopetegui, var nær ved å signere for Wolverhampton Wanderers, i følge ham selv, da det spanske fotballforbundet kom i tolvte time og gav ham et tilbud han ikke kunne takke nei til. Kanskje heldigvis for Wolves, som fikk suksess-treneren Nuno Espirito Santo i stedet.

Vi tar med at Leicesters eier, milliardæren, Vichai Srivaddhanaprabha, omkom utenfor hjemmebanen King Power, da helikoptret styrtet rett etter kampen lørdag. 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Rosenborg – fra toppen til fiasko?

Rosenborg, fra toppen til fiasko? Rosenborg var jo synonymt med Champions League-spill og festfotball i mange år på rad. Særlig...

Lukk