Diego Costa gjorde 20 mål for Chelsea i sesongen hvor manager Antonio Conte vant serien i sitt aller første forsøk. Det er altså ikke bra nok, eller kan det være andre personlige årsaker til at Conte vil kvitte seg med sin spiss?

Italieneren selv, skal ha kontaktet Costa med en dramatisk beskjed: “Du er ikke mitt førstevalg som spiss, neste sesong. Du står fritt til å finne deg ny arbeidsgiver.”

Diego Costa fikk beskjeden, i følge ham selv, via en tekstmelding.

Costa ferdig i Chelsea!
Antoni Conte Foto: Alberto Pizzoli/Afp (Getty Images)

Costa ferdig i Chelsea!

Atletico Madrid, Costas forrige klubb, er hans eneste valg og alternativ etter Chelsea-karrieren. Spanjolen er ikke interessert i å bli værende i England.

Conte har ikke lagt skjult på at det er Evertons superspiss, Romelu Lukaku som er sterkt ønsket tilbake til Stamford Bridge.

Chelsea vil gjøre en rekke forsterkninger, mange spillere skal vekk, men så langt har ikke noen nye spillere blitt bekreftet signert (innen 1. juli – når overgangsvinduet åpner).

Mino Raiola, er Lukakus agent, den samme som både Paul Pogba og Zlatan har brukt for å komme seg til Premier League. Belgieren var i Chelsea under José Mourinho i 2014, men fikk ikke ønsket spilletid.

Paradoksalt nok, skal også Manchester United nå være interessert i Romelu Lukaku.

Diego Costa har gjort mer enn 50 mål for Chelsea, på mindre enn 80 kamper. Han er med det, en av de aller beste spissene gjennom alle tider, men det er åpenbart ikke nok for ambisiøse, Antonio Conte.

Spanjolens kontrakt utløper ikke før 30. juni 2019, det er derfor store summer som må på bordet for å løse Costa fra sin kontrakt med Chelsea.

Årets overgangsvindu er forventet å slå alle rekorder, siden samtlige klubber som kan ta tittelen, har varslet omfattende endringer i sine respektive lag. Så langt er det utvilsomt Manchester City, som har vært mest effektiv, denne sommeren.

Vargas12.com kommer til å følge med i alle overganger, til og fra Premier League gjennom silly season. Alt du behøver å gjøre, er å følge oss på Facebook.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Dommedagsuret nærmer seg tolvslaget …

Dommedagsuret nærmer seg tolvslaget. Siden 2. verdenskrig, eller noe senere har uret eksistert i regi av: "The Bulletin of the Atomic...

Lukk