Cougar – modne kvinner tenner deg. En Cougar er en kvinne som er moden, har erfaring og er eldre enn sin partner. Ikke som en MILF, men en kvinne som setter seg selv foran det meste, og som ikke nødvendigvis har fått egne barn. Hun kan også ha vært gifte en rekke ganger, men har elskere i hver en by hun har besøkt. 

Lest? Orgasmejakt?

En “yummy mummy”, derimot er en MILF. En kvinne som har ansvar for noen og ikke har tid til seg selv, på lik linje som en Cougar, som ser seg selv foran andre, også sine elskere. Cougar – modne kvinner tenner deg …

Puma populær

Det norske navnet er kattedyret Puma, om man oversetter direkte, men det er altså en kvinne over 40 år. Og som elsker å elske med yngre menn og som får napp – hver gang hun forsøker. Hun skal ha et bra utseendet, like å ta vare på seg selv og ha sex i fokus, ofte med mange sexpartnere på én gang.

Cougar - modne kvinner tenner deg ...

Hva er det de yngre mennene ser etter hos denne modne kvinnen, som kan være mor til kvinner han burde ha datet – på sin egen alder? Erfaring selvsagt. Hun kan alt han har lyst til å lære, og hun kan mer enn han fantaserer om. Mye mer. En Cougar har først og fremst erfaring med menn i senga, og hun kan ha lagt ned flere hundre på sin vei til å være en selvstendig og lykkelig kvinne.

Lest? Cougars – menns dyriske lidenskap for modne kvinner

Unge menn tenner på modne damer fordi de har stil, kan å te seg og kan å kle seg. Og har ofte en utstråling bare kvinner med en viss erfaring kan ha. En Cougar er sjeldent ute etter fast følge, en partner eller kjæreste. En Cougar vil bli oppvartet, skjemt bort, slikket og knullet av unge virile menn som tror de kan alt. Hun bryr seg sjeldent følelsesmessig, kan oppfattes kald og kynisk fordi hun har fokus på sin egen orgasme. Fokus på sitt eget sexliv, men går aldri av veien for å vise hva hun virkelig kan.

Cougar – modne kvinner tenner deg …

Unge menn som har fått dette viktige møte, forteller at det er en selvtillitsboost av dimensjoner å ha opplevd en Cougar. De forteller at det har vært uforglemmelige opplevelser som har overgått alle fantasier. Og at de gledet seg til neste avtalte møte. Unge menn går ikke av veien for å være utro med sin partner for å få sin våte drøm oppfylt.

Enhver ung mann, bør gjøre alt han kan for å finne et møte med en ekte Cougar. En ekte kvinne med stor K som kan lære ham ett og annet han vil få bruk for. Når han skal finne seg en kvinne han vil leve med, helst uten å være utro.

Vargas

Pin It on Pinterest