Kjært barn har mange navn, så også betydningen av en «Cougar.» Yummy- mummy, et «sexdyr», en Puma som vet hva hun vil ha. Kvinner over 45 – på jakt etter gutter under 25. Kun for sexens skyld, ikke nødvendigvis for et forhold. 

Hun har mye å velge i for yngre menn tenner på eldre damer.

– Hovedgrunnen til at yngre menn finner Cougars, MILFS eller kvinner betydelig eldre enn seg selv så attraktiv er nok selvsikkerheten. En moden kvinne er bevisst sin kropp, hun vet hva som er best for seg selv og sin partner, hun er kåt og vet å være sexy.

Hun vet også at hun er populær nok til å få de hun vil, når hun vil.

– Yngre kvinner kan fort være mest opptatt av seg selv og sitt utseendet. Hun har heller ikke den viktig erfaringen hennes mor eller eldre kvinner har. Dessuten så har modne kvinner ofte langt mer penger enn sine døtre på jakt etter pikk.

– Cougars jakter ofte etter det spesifikke, det betyr at de reiser gjerne halve kloden for å få det. Single kvinner som lever sin andre ungdom vil ha det de har drømt om i et langt liv, i et kjedelig ekteskap. Når hun endelig er fri fra mann og barn så går hun etter drømmen, for mange er det å velte seg i menn. I mange afrikanske land blir nordiske «bestemødre» behandlet som GUDINNER.

Menn som får smaken på rosiner går aldri tilbake til druer.

– For å være Cougar må man nødvendigvis ikke ha passert middagshøyden. Kvinner i 30 årene som er utro med sin ektemann, kan lett velge en pur-ung 18 åring for å få sitt livs eventyr oppfylt. Det handler om bekreftelse, om å vite at man har draget, og eventyrlyst kombinert med annen lyst.

– Utroskap skjer, det vil også skje i uoverskuelig framtid, fordi vi trenger ankerkjennelse på at vi holder mål. Det vi har hjemme kan bli for kjedelig med årene, da søker man noen ganger etter de fantasier man har hatt over lengre tid.

For kvinner flest blir det sett på som en seier eller et trofé om hun klarer å legge ned et yngre «bytte.»

– I filmens verden er det et velkjent syn å se eldre, rike menn med potensproblemer som ønsker å tilfredsstille sin noe yngre kone. Det gjør han ved å leie inn en enda yngre «hingst» som med en bunke sedler behager hans kone til hun er fornøyd, gjerne mens husbonden bivåner det hele.

Men det er altså i filmens verden…

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Filmen «The Woman in Black» forbudt på kino, nå på video

Etter at sjefen truer med å sparke ham må Arthur reise til en avsidesliggende landsby for å håndtere boet til...

Den sexy bloggeren som strippet i live kamera- Her er bildene

Den sexy blonde bloggeren fikk en kasse øl for å strippe ved lakselevens Live- kamera. Cecilie Fjelde Nilsen Foto: Eirik...

Lukk