Mange vil si at Sylvester Stallone ikke er noen stor skuespiller, men tidene endrer seg. Nå kan den aldrende skuespilleren som har slått seg opp som «Rocky» og «Rambo» – endelig bli nominert, og til og med ende opp med å få den gjeveste filmprisen av dem alle, Oscar-statuetten. 

«Creed – The Legacy Of Rocky» fritt oversatt kan det bety Rockys arv. I følge amerikanske filmeksperter, kanskje den aller beste, med «Rocky» og Sylvester Stallone.

Fortjent eller ikke. Mannen med det skjeve smilet og de svulmende musklene har vært i bransjen i en mannsalder og bør kanskje endelig få en pris det settes ofte stor pris på. Skjønt Stallone var også nominert til Oscar i den aller første Rocky-filmen i 1977, men tapte for Peter Finch som vant med filmen «Network

CREED er som man forstår av navnet, alle de som har trykket boksehelten og de syv filmene til sitt bryst, sønnen til avdøde «Apollo Creed» VM-mester, senere Rocky´s trener og gode venn, «Adonis Johnston Creed.» Spilt av dyktige Michael B. Jordan.

Foto: Film-Web

Alle norske menn liker å sammenligne seg med sine helter, og «Rocky» er populær verden over, så populær at han er faktisk nr 7 på listen av USAs 100 mest populære filmhelter, og der er det som kjent mange å velge blant. Du har sammenlignet deg selv og dine muskler med «Rocky» sine, ikke sant?

Sylvester Stallone har blitt en gammel mann og blir 70 år den kommende sommeren, men det er selvsagt ingen alder for en mann som har vært opptatt av trening og kosthold i store deler av sitt voksne liv. Og som er en av amerikansk films store helter. Derfor ble det for noen år tilbake reist en statue av rollefiguren i Philidelphia, rett ved trappene som er en kjente treningsutfordring for «Rocky», i flere av de populære filmene.

Om disse velkjente trappene dukker opp i «Creed«, gjenstår og se, men det ligger vel nesten i kortene da «Rocky» tar med seg sin elev, unge «Adonis Creed» tilbake til sin hjemby – for å hjelpe ham opp og fram. Som bokser.

«Creed – The Legacy of Rocky» har premiere på en kino nær deg, 15. januar. Anbefales!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
2016 – året du endelig finner den rette?

2016 - året du endelig finner den rette? Er du ensom er det fordi du savner en partner, er du...

ANNO- realitysuksessen fortsetter – Fredrikstad på kartet

Endelig kommer NRK tilbake med sin største reality-satsning noensinne. ANNO er tilbake og denne gangen er det vakre Fredrikstad som...

Lukk