Cruising= Tilfeldig møte med tilfeldige mennesker man ikke kjenner, men som ønsker det samme. Mest utbredt blant homofile menn. Menn oppsøker steder man har hørt om at andre «cruiser» rundt for å finne likesinnede. 

Dogging= Er tilfeldige par eller heterofile som møter andre tilfeldige fremmede, ofte i parker eller andre offentlige steder. Det er vanlig at det ikke snakkes hverken før under eller etter akten. Dette har sitt utspring fra England. Dogging kan derfor kobles til begrepene gruppesex (swinging) og gangbang. Kikking (Voyeurism ) kan også være inne i bildet ved dogging.

Mange mennesker tenner på å ha tilskuere når de har sex. De tenner på å få vise seg fram, og at andre tenner på det de ser. Kontraskjæret ved Akershus er det mest kjente stedet i Norge der det er mange som «har seg» i det fri.

Vi gjør det kanskje ikke like ofte som danskene og svenskene gjør det, men vi er slett ikke så tilkneppa som mange vil ha det til. For nordmenn foretrekker mer enn en omgang på soverommet med lyset av bak tiltrukne gardiner: Nordmenn elsker å la plaggene falle utendørs.

* Nesten hver fjerde av oss har sex mange ganger i uka.

* Like mange har hatt vennesex, mens 14 prosent fantaserer om å ha det.

* 34 prosent fantasere om gruppesex, og 12 prosent av oss har hatt det. Men der blir vi slått av finnene – men slik skjer jo når man sitter naken i badestamp og sauna.

Undersøkelsen «Sex og kondom og sånn» er gjennomført i de nordiske landene, med unntak av Island. 1222 nordmenn i alderen 15–65 år svart på den elektroniske undersøkelsen.

Det er også hevet over enhver tvil at de over 50 er ivrigere enn noen gang, samt at pensjonistene har mest sex av alle. Det betyr at det bare er å glede seg til man blir gammel.

– Sannsynligvis er det sjansen for å bli oppdaget, og å bli sett som pirrer de som velger å elske med hverandre i det fri. Enten det er på taket på Operaen, i skauen, på stranda, i parken eller på plenen utenfor egen bolig. Det siste er vel kun for de som bor i utkantstrøk med behørlig avstand til nærmeste nabo.

Vi mennesker er glad i spenning og det er utvilsomt spennende å ta sjanser, og vise kjønn og hud i områder det ferdes andre. Viser ihvertfall statistikken.

Sex på offentlig sted kan ende med bot på 6000 kroner.

Da de norske  årstidene gir begrensede muligheter til å ha sex i det fri, og ikke mer enn kun et halvt år av gangen, er det mange som velger å reise på turer til varmere strøk. Gjerne for å besøke nudiststrender som gir muligheten til frihet og adspredelse i blanke messingen.

Sex er veldig viktig for alle par, og ikke minst at det stemmer for begge. Si det som det er. Tenner du på å ha sex i det fri, så si det. Det er ingen skam det, dessuten kan det hende partneren din tenner på tanken å gjøre det ute.

Swingers= De siste årene har miljøet eksplodert i Norge. Fra å være en lukket gruppe, uten særlig muligheter til å få kontakt med andre, er det i dag nærmest vanskelig å ikke komme ikontakt med andre par og single som har de samme interessene om man ønsker det.

– Tidligere var det kanskje ikke helt stuerent. Man måtte søke via pornoblader etter andre par, eller man måtte møte dem ute på forskjellige steder.

Med Internetts innredet i de tusen hjem, har også folks seksualvaner også endret seg markant i Norge.

Vil du vite mer kan du se siste episode av «Trekant» her.

Uansett hvilken tenning, legning eller fantasier du selv har, vis respekt for at andre kan ha andre preferanser enn deg selv. Husk også at nei betyr veldig ofte nei.

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Proffboksing endelig tillatt i Norge?

Proffboksing er tillatt i Danmark og i Finland. Hva er hovedargumentet for at vi ikke kan se proffboksing på norsk jord?...

Tro kan flytte fjell- selvtillit gjør deg sexy

  Har du tro på deg selv, og at du med din selvtillit virkelig er bra nok for deg selv og for...

Lukk