“Erna sier det er greit!” var deler av teksten som gjorde at Aller Media, som eier Dagbladet, valgte å ta ned nettsiden til den tradisjonsrike avisen. Dagbladet er altså nede grunnet en pedofil-tekst som lå synlig i en begrenset periode.

Også nettsidene til bladet Se Her og Sol.no og Dinside.no er ifølge VG.no stengt.

Pedofili er greit, så lenge man ikke får sæd på barnet” er ingressen som har fått Aller Media til å ta affære. Alt tyder på at noe alvorlig har skjedd, der disse nettstedene har blitt rammet av hackere som har ønsket å sjokkere norske nettlesere – med denne avskyelige teksten.

Lest? Nett-kriminelle søker ensomme nordmenn

Erna Solberg, Norges statsminister har ennå ikke kommentert denne saken, men vi forventer at saken har en så alvorlig karakter at den kan ikke stå uimotsagt særlig lenge.

Hva blir det neste?

Dagbladet nede grunnet pedofil-tekst!
Erna Solberg (H) brukt i hater-angrep Foto: Wikipedia.org

Dagbladetes konsernsjef, Dag B. Sørsdahl velger å ikke kommentere saken, men bekrefter at nettsiden Dagbladet.no vil holdes nede og utilgjengelig til de finner svar på hva som er skjedd.

Dagbladet nede grunnet pedofil-tekst!

Dagbladet redaktør, Alexandra Beverfjord, har vært i kontakt med statsministerens kontor og ser svært alvorlig at flere av de mest leste nettsidene tvinges til å stenges ned grunnet uønsket og alvorlig innhold.

Det er svært alvorlig at så grove og feilaktige beskyldninger rettes mot statsministeren på ett av Norges mest leste nettsteder.

Statssekretær Rune Alstadsæter

Selvsagt er vi nå i en brytningstid hva hacking og nye metoder for hvordan kriminelle kommer seg inn hvor de selv mener det passer. Banker, statlige nettsider, aviser og de største mediehusene, samt Forsvaret kan forvente å få besøk av kyndige kriminelle – som kanskje lykkes med innhente hemmeligstemplet info.

Og kanskje like ille, spre usann info og fake news.

Vi forventer at de nevnte norske nettsidene som nå er nede, kommer opp igjen snarest mulig, men det er åpenbart alvorlig at Norges statsminister blir brukt av kriminelle på denne måten.

At Erna sier det er greit, og at “Pedofili er greit, så lenge man ikke får sæd på barnet” er en så alvorlig påstand at det slett ikke egner seg på trykk, men vi velger å dele dette for at folk som kjenner til bakgrunnen for angrepet, skal stå fram.

Hva teksten betyr får stå for de kriminelles regning, men gir ikke grunnlag for særlig stor fantasi. Det er platt og skammelig, ondskapsfullt og ulovlig. Har du info om denne saken, ta kontakt med nærmeste politikammer.

Det er selskapet PublishLab som drifter de stengte nettsidene og de jobber på spreng for å finne spor etter de kriminelle hackerne. Dessverre er det svært vanskelig å finne de som står bak et slikt angrep, da disse kriminelle vet hva de driver med og kan angripe igjen.

Hva blir det neste? Ikke engang fantasien kan sette grenser for galskapen …

Kilde: Medier24.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik får du flere venner!

Du kjenner litt på ensomheten, spesielt i helgene. Hva kan du gjøre med det? Slik får du flere venner i...

Lukk