Playboyene gikk med cowboyhatt, kjærestene eller konene lå ved poolen og slikket sol. Dallas var blant de aller første serien vi kunne følge på VHS-video og senere TV og vi tør aldri å innrømme at vi elsket det.

Vi hadde ikke sett noe som lignet, noen gang, enda såpeserien med utskjelte Angela Channing i Falcon Crest, kom som et friskt pust på rikskringkastingen (fra 1984-1988 på NRK), var Dallas som TV-serie, betydelig tøffere, mer tempo, større intriger og penere damer. Dallas derimot gikk fra 1979 til 1991. Snakk om suksess.

Sannsynligvis en av de mest populære TV-seriene gjennom tide.

Lest: Kjendiseri

En av de største sjarmørene var Bobby Ewing, lillebroren de fleste heiet på i kampen om makten i den styrtrike familien etter faren, Jock Ewing (Jim Davis) gikk bort. JR Ewing gikk over lik, bokstavlig talt for å få mest mulig makt. han kan kanskje sammenlignes med en blanding av Donald Trump og Lothepus.

Det var utvilsomt den yngre og mer sexy broren, Bobby som var helten. I dag er Patrick Duffy (Bobby Ewing) 70 år gammel, og ser slik ut:

Dallas – slik ser Bobby Ewing ut i dag!
Patrick Duffy (Photo: Paul Archuleta/FilmMagic)
Dallas – slik ser Bobby Ewing ut i dag!
Southfork som huset Ewing-familien Foto: Pixabay
Dallas – slik ser Bobby Ewing ut i dag!
Bobby Ewing 80-tallets heteste?

Dallas – slik ser Bobby Ewing ut i dag!

Du som ikke har hørt om Dallas (foruten byen i USA hvor handlingen foregår) eller Falcon Crest, (som også er en amerikansk såpe-serie) kan se for deg en blanding av Hotel Cæsar og Breaking Bad. byen Dallas ligger nemlig i Texas og det er olje som er familiens anliggende, den største og rikeste i Dallas, må vite.

Å eldes med stil er ingen selvfølge.

Vi kan faktisk bli riktig gamle om vi velger å gjøre som Patrick Duffy. La kroppen ta alderen som den kommer. Den grå manken er det lite å gjøre med, selvsagt kan man klippe seg, men er det ikke greit å se distingvert ut – når man har passert 70 år?

Skuespilleren Patrick Duffy mistet sin kone, Carlyn Rosser (77) for to år siden, men anser seg selv som fortsatt gift. Sorgen er overveldende sier Duffy til amerikanske medier, men får god trøst av sine to sønner, Padraic og Conor.

Skaperen av Dallas var David Jacobs, produsent var Leonard Katzman.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Liverpool eller Manchester City?

Før sesongen var det klart at det ville stå om de to beste lagene i England for tide, Liverpool og...

Algoritmenes makt!

Algoritmer er intet nytt begrep, men mange vet ikke hva det er. Algoritmenes makt er enorm, og ifølge eksperter kan...

Lukk