Kvinner fantaserer mye om sex, og de fantasiene går langt ut på hva mannen drømmer og fantaserer om. Kvinnen er også langt mer kreativ. Mennene har svært like fantasier. Det handler ofte om å enten bli styrt, eller bestemme alt selv. Være en mester. Selvsagt er det  involvert mer enn en kvinne.

Med visse unntak naturligvis. Det er avvikere i alle samfunnslag.

– I de kvinnelige seksuelle fantasier er det langt flere og varierte typer sex. Hun har hemmeligheter når hun begir seg ut på vandring i drømmenes rike. Hun får det som hun vil, hun elsker med de hun ønsker, om det er en eller fler kvinner eller menn.

– Hun fantaserer om å bli bundet, at hun ikke har kontroll og hun er ikke alene. Helst mange menn som er godt over gjennomsnittet utrustet, og hun blir fylt til randen, hun blir kåt av det, hun vil ha mer, og til slutt kommer hun ved å drømme våte drømmer. At hun blir tatt hardt og lenge.

Det å fantasere eller drømme seg til orgasme er vanlig for begge kjønn. Ikke alle oppnår orgasmen, men heller våkner og er veldig kåt.

Det er ingen hemmelighet at kvinner fantaserer om det forbudte. Det å bryte grenser å gjøre ting ingen har forventet av de.

Feks:  Å være utro, ha sex med en fremmed, eller med en kollega, i det fri eller med en annen kvinne.

– Sexfantasier er vårt frirom. Erotiske fantasier er en av de beste orgasmefremkallere og styrker og krydrer sexlivet vårt. Jo villere de er, jo mer opphisset blir vi.

– Det er forsket på menns fantasier og det viser seg at det er kontroll og dominans som råder i den mannlige seksuelle fantasi. Han vil helst styre og bestemme flere kvinner på en gang, og han skal selvsagt være med å delta, befale og styre hele akten, i følge amerikanske Seductionlabs.

Gruppe-sex, sex med en kjendis og sex i det fri med fare for å bli oppdaget er høyt oppe på begge kjønns sex-fantasi liste.

– Noen velger å gjøre fantasi til virkelighet. Det er med å berike sexlivet. Det passer selvsagt ikke for alle, men er dere sammen om det som par, og begge ønsker det så er det bare opp til dere. Er du singel og går med en kontroversiell fantasi så er det mulig å få den fram i livet.

Det finnes både sex-klubber og møtesteder for spesielt interesserte med sex som felles glede.

Dette er ikke stedet for deg som bare vil se på, det forlanges at du selv blir med om du går på de sex-klubbene som er i de store norske byene.

For de aller fleste nordmenn så blir det med fantasien. Alt for mange går rundt å har lyst til å utforske sin seksualitet og sine innerste våte drømmer. Men sjanse for at det blir oppdaget, hindrer de fleste i å gjøre drøm til virkelighet.

– Kvinner som skulle så inderlig ønske å få oppleve en annen kvinnes begjær. Enda flere menn går med en fantasi om å få oppleve en manns ereksjon og kåthet. Andre drømmer og fantaserer om gruppe-sex eller partnerbytte.  Allikevel blir det med drømmen.

Frykten og skammen for å bli oppdaget av venner, kolleger eller familie er overhengende. Da må du huske på at det en tid for alt. Du har sannsynligvis bare et liv.

Lev det!

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
FFK snart under administrasjon- blir fratatt poeng?

Fredrikstad er kanskje den fotball-byen med de mest ihuga supporterne med Plankehaugen som bærebjelke. FFK er byens stolthet og det...

Lukk