MOA på topp og Carew ønsker å være makker. Selvsagt ønsker han det. Alle spillere vil spille fotball mest mulig. Men Drillo kommer ikke til å stille med to spisser fra start i Parken.

– Han vet at uavgjort er et ok resultat, da er det dumt å rase ut i 100. Samtidig må Norge passe seg for å ikke bli for defensive heller. Da får danskene spillet inn i sin gate og kan løpe oss i senk. Det er viktig at Norge greier å holde på ballen i laget, i mer enn et par trekk av gangen.

Det blir et dansk stormangrep fra første minutt, men dette vil dabbe av når Norge greier å beholde ballen i laget, og løfte seg opp i banen.

Midtbanen blir helt avgjørende i denne meget viktige kampen, som Danmark MÅ vinne for å ha sjanser til å kvalifisere seg. Det er avgjort fordel Norge.

4-5-1

Dette laget bør Drillo stille med, forutsatt at alle er friske naturligvis, i en 4-5-1 formasjon.

 Jarstein, Høgli,  Wæhler, Hangland, Riise, Huseklepp, Grindheim Tettey, Hauger, Braaten og Moa.

– Tidenes viktigste EM kamp? Jeg vil si den neste kampen er alltid den viktigste. Fotballkamper som er spilt blir fort historie. EM kampen mot Danmark er den neste for Drillo og hans menn. Og selvsagt er den den viktigste. Med seier eller uavgjort så er Norge så godt som klare for EM sluttspillet 2012 som går i Polen og Ukraina. Hvis kampen mot Kypros vinnes i oktober.

– Det begynner å bli lenge siden den magiske ST.Hans aften i 1998 da Norge slo Brasil når det gjaldt som mest. Men en ting er ikke endret. Drillo. Han er sjef for gutta, men han er også den eneste som er igjen av den troppen. Bortsett fra Frode Grodås som var keeper denne fantastiske sommerkvelden da en hel nasjon eksploderte i ren gledesrus. Keepertrener under Drillo nå.

Vi vil ikke få de samme scenene denne gangen fordi det er ikke 100% sikkert. Dette er EM, i Marseille var det VM. En enorm forskjell tross alt.

Norske «fjellaper» mot dansk eleganse? Mulig det, bare det er Norge som går til EM så spiller det mindre rolle. Dansk fotball arroganse kan vi leve med.

– Det er mange «hvis» før Norge og Drillo kan stryke fin-skjorta og pakke EM kofferten. Seieren mot Island kan være avgjørende, men kampen mot Danmark skal helst ikke tapes. Gruppe H er svært jevn, og Portugal virker solide.

– Uavgjort mot Danmark og seier mot Kypros 11. oktober kl 20.15 på Ullevaal så er Norge sikret andre plass i gruppa. Og siden Portugal og Danmark skal møtes avgjør faktisk den kampen hele gruppen, om Norge vinner gruppe H eller ikke.

Med dansk seier, så har både Portugal og Danmark 16 poeng, og da må Norge slå Kypros.

– Spenningen er stor, og Drillo er en klok fotball-mann som har dette helt klart for seg. Spørsmålet er om Norge er gode nok for et EM. Kvalifiserer vi oss, så er vi også gode nok til å møte de beste i Europa, men våre kjære danske venner kan sette en diger kjepp i Drillos VM drøm.

Tror du Norge kommer til EM?

Tabell Gruppe H

1. Portugal   6  4 1 1   15-7    13 P

2. Norge        6  4 1 1     7-4     13 P

3. Danmark  5  3 1 1     7-4     10 P

Kypros og Island har ingen teoretisk mulighet til å kvalifisere seg til EM sluttspillet.

It will be like walk in the Park…

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kate Winslet- den perfekte timeglassfiguren

Kate Winslet- den perfekte timeglassfiguren. Jeg er stor fan av Kate Winslet, hovedsakelig som skuespiller, men jeg synes også at hun er...

Trening på tredemølle- oppdrag mislykket

En av mine beste venner skulle løpe noen km på tredemølle. Det burde hun ikke ha gjort. Det gikk nesten...

Lukk