Du skulle bare ha visst hvor mange mennesker som er på reise verden over. Har du et ledig rom så bruk Airbnb.no som mer enn 350.000 andre mennesker bruker for å leie ut en leilighet, et hus eller bare et Rom. 

Du vil ikke ha en fremmed i huset tenker du, hvorfor ikke det? Om det er en person som betaler for seg og som bare trenger et sted å sove for en natt eller to, vil det være lett-tjente penger også for deg.

New York, London eller Tokyo? Ja eller kanskje på Løten i Norge. Det finnes ledige senger verden over som du kan få leie for en billig penge, hjemme hos private mennesker som ønsker deg velkommen. Airbnb er en sosial markedsplass som gir brukere mulighet til å leie ut eller booke overnattingsmuligheter.


På Airbnbs nettside kan du lese deg opp om hvordan du kan være vert.

Det er tre steg du bør følge:

1. Publiser ansiktet ditt.

Registrer deg, opprett en profil og last opp et profilbilde. Bygg omdømmet ditt ved å bli verifisert, og be vennene dine om å gi deg referanser.

2. Legg til stedet ditt.

Klikk på “Lei ut stedet ditt” når du er innlogget. Beskriv stedet ditt nøyaktig og oppgi de passende fasilitetene for å gi potensielle gjester en idé av hva stedet ditt tilbyr. Tilpass prisen ved å legge til et depositum eller et rengjøringsgebyr for å passe på at alle dine behov er imøtekommet.

Ikke glem å vise når stedet er tilgjengelig i kalenderen din for å unngå at gjester tar kontakt når du er utilgjengelig! Til slutt, setter du opp en utbetalingsmåte ved å bruke betalingssystemet vårt slik at da kan motta betaling.

Airbnb er basert på gjensidig tillit. Det er opp til deg å vurdere hvem du ønsker å få som leieboer.

  • Airbnb er grunnlagt i august 2008 i San Francisco, California.
  • Airbnb en betrodd markedsplass for folk å leie ut, oppdage og bestille overnatting rundt om i verden. Online eller fra en mobiltelefon.
  • Enten en leilighet for en natt, et slott for en uke, eller en villa for en måned, kobler Airbnb folk til unike reiseopplevelser, til enhver pris, i mer enn 33 000 byer og 192 land.
  • Airbnb er fin måte å tjene ekstra penger for de med litt ekstra plass.

Foto: Flickr/  F&H Public Relations GmbH

Kilde: Airbmb.no

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Den ikke fullt så Deilige er Jorden…

Vi har foreløpig bare denne planeten hvor menneskene bor. En planet så lik et paradis man kunne komme. Med himmel,...

Slik blir du journalist!

Du må ha en egen forteller evne som du aller helst bør brenne for å få ned på papiret eller...

Lukk