David Beckhams karriere er på hell. Nylig tapte hans Galaxy 1-3 for New England og Becham ble byttet ut, gikk rett i garderoben og stakk fra stadion før kampen var over. 

Mye tyder på at en av fotballhistoriens største personligheter er snart over.

David Beckham (36) har aldri vært blant de aller beste. Han kan ikke måle seg med Messi, Zlatan, Maradona eller Pelé. Men Beckham har hatt en eventyrlig karriere på de beste lagene i verden.

En playmaker av rang, en frisparkspesialist av de sjeldne, og minst like viktig utenfor som på banen i form av sin autoritet og personlighet.

– Mr. David Beckham har alltid vært blant de best betalte fotballspillerne, men tjener minst like mye som modell og reklame frontfigur for en rekke kjente produkter. Hans kone Victoria (37), som har gitt David 4 barn, tre gutter og en jente har også tjent penger til familien.

Hun er mest kjent gjennom popgruppa «Spicegirls».

Familien Becham har lagt ut sitt gedigne hjrm i England for salg til den nette sum av 165 millioner kroner. «Beckingham Palace» som boligen blir kalt på folkemunne ble kjøpt for langt mindre da den ble kjøpt i 1999.

En større bolig i Frankrike er også planlagt solgt for ca 20 millioner kroner.

Victoria jobber som designer og begge har et meget tett og hektisk program. I følge et intervju i Vogue skal ikke det styrtrike paret hatt ferie på tre år.

 

 

Deres samlede formue skal være på mer enn 1.5 milliarder kroner.

– Alt tyder på at et av verdens mest kjente par skal ha Los Angeles som sin faste bopel i tiden som kommer, etter å ha tilbrakt fem år i USA så tyder mye på at de er kommet for å bli værende. De to eldste guttene,  Brooklyn og Joseph har funnet seg til rette på skolen i LA.

David Beckham har skrevet under for to nye år hos sin arbeidsgiver LA Galaxy, men det er ingen hemmelighet at «Becks» sliter med formen og kan være ferdig som spiller allerede denne sesongen. Da er det ikke usannsynlig at han tar del i trenetapperater i den kjente storklubben.

En av Beckhams beste venner heter Tom Cruise. Kanskje han kommer til å spille en stor rolle hos det britiske paret i tiden som kommer?

http://www.facebook.com/Beckham

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
video- Justin Bieber slipper video av «Boyfriend»

Norges aktuelle Justin Bieber vet å terge sin millioner av fans. Nå legger han ut en liten teaser for musikkvideoen...

Earth Hour- vær med på å bidra

135 land deltar på den globale folkeaksjonen Earth Hour ved å skru av lysene i en time. Earth Hour er en...

Lukk