Manchester United har nå bekreftet at de velger å avslutte samarbeide med skotten David Moyes med umiddelbar virkning.

Da Everton satte inn 2-0 allerede i førsteomgang mot Manchester United første påskedag, sang Everton-fansen, «are you watching David Moyes»? Det kan ha vært den berømte dråpen.

 Å være manager på øverste nivå i Europa er en nådeløs og ensom kamp. Ingen kan si at Moyes aldri vil få suksess, han passet bare aldri inn i Manchester United-systemet. Det betyr ikke at han kan lykkes i å ta en annen jobb lengre ned i divisjonene og bygge sitt lag som har tid nok, til å la han bygge sitt eget lag.

Den tiden har ikke Manchester United, det ble hans bane. Det er kun snakk om tid før en ny sjef blir presentert på Old Trafford. Det kan fort bli Louis Van Gaal (62).

Den nederlandske landslagstreneren vil nok fullføre sitt lange planlagte fotball VM i Brasil med sitt Nederland, før han tar over på Old Trafford. Ryan Giggs vil etter all sannsynlighet være sjef for de gjenværende kampene denne sesongen. Med seg som assistent tar han Nicky Butt

Om det er nederlenderen som får den meget krevende og prestisjetunge jobben som Manchester Uniteds redningsmann, gjenstår å se. Men det er utvilsomt en erfaren og meget dyktig fotball-trener som kommer til «Theatre of Dreams» i så fall.

Louis Van Gaal har hatt suksess med Nederland ved flere anledninger, men også med Barcleona to ganger og Bayern Münich i Tyskland. Dette kan være et klokt valg av styret og den amerikanske Glazer-familien i så fall.

Det faktum at Liverpool vinner Premier League denne sesongen bør så absolutt være dråpen som får begre til å flyte over for Manchester United og deres følgere. Evertons kamp mot Arsenal, for den viktige fjerdeplassen som gir Champions League-plass; er en av mange grusomme skuffelser for alle som liker å elske Manchester United.

Moyes var som kjent sjef på Goodison Park i 11 år og førte «The Tofees» til en rekke meget respektable resultater i sin tid som sjef. Moyes ble valgt som «The Chosen One», den utvalgte blant Manchester Uniteds hærskare av fans. Nå blir han framstilt som «the horrible».

Det måtte gå som det gikk.

Ironisk nok sang Everton-fansen rett før slutt, «Moyes is sacked in the morning, sacked in the morning». Det er som kjent fra sin egne man skal høre det…

Jurgen Klopp, sjef i tyske Dortmund er et annet navn på blokka hos de amerikanske eierne, familien Glazer.

Kilde: ChannelFour.com 

Foto: Foto: Flickr/ moi247.com

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Louis Van Gaal er favoritt til å ta over Manchester United

Louis Van Gaal (62) er favoritt til å ta over Manchester United. Den nederlandske landslagstreneren, vil nok fullføre sitt lange...

Fortsatt tabubelagt når menn kjøper sexleketøy!

ADVARSEL, DETTE INNLEGGET INNEHOLDER TEKST AV PORNOGRAFISK KARAKTER! Fortsatt tabubelagt når menn kjøper sexleketøy! Vi er så heldige å få...

Lukk