Lille Wolves mot Manchester United. Bunn mot topp. Den sovende storheten mot den moderne giganten.

De fleste vil vel si at dette er rått parti og allerede avgjort. Men tro kan som kjent flytte fjell og Wolves har faktisk vunnet mot flere av topplagene enn bunnlagene denne sesongen.

De har slått Chelsea, Manchester  City og Liverpool. Nå står de røde djevlene på motsatt banehalvdel. Jeg er overbevist om at spillerne selv om manager Mick McCarthy har klokkertro  på et godt resultat og til og med seier mor serielederen.

Be loud and proud to be a Wolves fan- and remember WE SHALL NOT BE MOVED

17 januar 2004 var tabell posisjonen helt lik den vi ser nå. Man U på topp, Wolves sist og nr 20 på tabellen-

Sir Alex og hans spillere var gjester på Molineux. De skulle bare hente tre poeng. Lett som en plett. Vel, resultatet har dere sett i videoen regner jeg med-

Mye fotball har blitt spilt siden da, mange spillere har kommet og gått. Men fansen på begge sider er de som elsker sine klubber mer enn livet selv. Og når man opplever slike kamper som Wolvesfan så skjønner man at fotball ikke er et spill på liv og død, det er langt mer alvorlig enn som så…

– Fotball er et fascinerende spill, og de fleste Man U fans setter nok noen ekstra kroner på eget lag i en kamp mot bunnlaget. Men det kan være duket for et aldri så liten overraskelse denne gangen, fordi Sir Alex´s gutter tror at dette blir lett match. Vel det trodde Chelse, Liverpool og Man City spillerne også. Vi så hvordan det gikk. Wolves vant alle disse kampene med stil.

Oddsen for Man U seier er skremmende lav, desto høyere for Wolves seier, men det er dette som er fansens store dag, å få spille hjemme mot selveste ligalederen og regjerende mestere. Spillere som spiller i Champions League vært eneste år mot de beste klubbene i Europa!

Hvilken kamp å kunne få vist fansen at det går ann være like gode gjennom 90 minutter og kanskje til og med slå de…

Og hvilken lykke er det?

Den beste. PURE JOY!

Jeg vært Wolvesfan hele livet, og vil alltid være det. Det ligger i blodårene. Man tenker Wolves 24/7 året rundt. De få ukene det ikke er sesong er et rent helvete. Jeg har sittet og grint på ærverdige, deilig Molineux Stadium for seier og tre poeng, og jeg har sittet og grint etter tap.

Men er det en kamp i løpet av en sesong hvor seieren smaker best, tårene er flest og gleden størst- så er det ved å slå selveste Manchester United!

COME ON YOU WOLVES!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvorfor faller mange jenter for slemme gutter?

Jeg vet det er svært mange jenter som blir tiltrukket av den barske typen med skinnjakke og tatoveringer, tre dagers...

AP går for Hijab i skolen

-Jeg mener nordmenn enten de liker det eller ikke, for de aller fleste synes nok det er litt merkelig- MÅ...

Lukk