De beste Black week-tilbudene finnes her! Om du vet hva du trenger så er det lett å lete seg fram i vrimmelen av nettbutikker. Vær obs på at du kan gå på en solid økonomisk smell om du velger å handle fra nettbutikker som sender varene fra ulandet. Nå er det nemlig merverdiavgift og toll fra første krone på alt du bestiller, med unntak av norske nettbutikker – selvsagt.

De beste Black week-tilbudene finnes her hvor nettbutikkene yter god service og sender deg de varene du ønsker, og til riktig pris.

Her det er norske aktører som gjør sitt ytterste for at du får det produktet du har bestilt til riktig pris. Selvsagt kan du bruke utenlandske nettsider som er trygge nok og som leverer det du bestiller. både til riktig tid og riktig pris. men myndighetene har gjort det litt vanskeligere for oss å finne gode nok tilbud. All den tid du må betale toll og merverdiavgift fra første krone på alt du bestiller.

Lest? Dagligvarebransjen håper pandemien varer veldig lenge

Unngå dyre tillegg

Se etter norske menyer, norske regler og at nettsiden du ønsker å bestille fra har salgsbetingelser på norsk, og at det bekreftes av varene sendes fra Norge. Dessverre er det lett å bli veldig lurt om man ikke er årvåken på dette. Om du bruker kjente norske nettsider som har betegnelsen .no i sin nettside – er du trygg. Unngå dyre tillegg på din handel – bruk norske nettbutikker.

Stortinget har besluttet å avvikle 350 kroners grensen for toll- og merverdiavgiftsfritak. Dette skjer i to etapper: 1. januar og 1. april. Fra 1. januar 2020 ble 350-kronersgrensen fjernet for alle næringsmidler, varer som har særavgift og varer med restriksjoner. Dette betyr at du må betale merverdiavgift og eventuell toll og særavgift fra første krone for slike varer.

Toll.no
De beste Black week-tilbudene finnes her!

Utenlandske nettsider ønsker norske kunder velkommen. Både de seriøse, ekte og gode nettaktørene, men også de som er ute etter å lure deg for pengene dine. Det finnes mange useriøse, norske nettsider også, dessverre. NorSyd.no er et slikt nettsted du absolutt bør styre unna. Her selges en rekke elektriske produkter som mobiltelefoner og annet. NorSyd.no har en rekke saker hos Forbrukerrådet fra misfornøyde kunder. Styr unna.

Black week

Derfor bør du bruke kjente og gode nettbutikker som tar kundeservice og pris på alvor. Sjekk opp nettsiden om du ønsker å bestille fra en aktør som ikke du kjenner til fra før, bruk Google og se om det finnes en kundeomtale. Det gjør det nemlig ofte. Har nettsiden og dets eiere, svin på skogen, styr unna. Komplett.no er en nettside som selger alt fra TV-er til PC-er og mobiltelefoner. De beste Black week-tilbudene finnes her!

Denne siden er blant de beste og mest seriøse i Norge, hvor du alltid får det du bestiller, til riktig pris og alltid lynrask levering.

Når du nå vet faren ved å gå ut av huset, og bruke tid i kø på tettpakkede handlesentre og risikere å få smitte i deg. Har det neppe vært større grunn noen gang, til å sitte hjemme å bestille julegaver og annet du kanskje selv trenger, via nettet. Treffer du riktig nettbutikk og vet hvilke priser du er villig til å betale for det enkelte produktet, er det bare å begynne i bestille.

Black Friday

Black week er en hel uke med bedre tilbud enn ellers i året. Fortsatt er det Black Friday som er hoveddagen for de aller beste tilbudene. Men grunnet pandemien har en del nettbutikker og kjøpesentre avlyst hele kjøpefesten. På anbefaling fra Helsemyndighetene. Forståelig nok, kanskje.

Lest? Slik berger du økonomien i Coronakrisen

Derfor er det på Black Friday vil det være, særlig på nettet, du finner de beste kjøpene. Det kan være smart å handle allerede på første dag av uken, fordi de beste tilbudene forsvinner først. Men kan det være smart å vente til fredag?

Samtidig kan man ikke vite hvor mye rabatt du finner, verken tidlig i uken eller på Black Friday, på de produktene du er ute etter. Har du råd til å vente, eller venter du i så fall for lenge? En viktig og vanskelig avgjørelse som kan koste deg endel tusenlapper. Venter du for lenge kan du bli tvunget til å kjøpe et annet produkt, fordi de er utsolgt for den du egentlig ønsket deg.

Gode nettbutikker

De beste Black week-tilbudene finnes her! Vi anbefaler derfor disse nettsidene som 100% trygge for deg som forbruker og kunde:

 • Komplett.no
 • Gullfunn.no
 • Zalando.no
 • Strikkemekka.no
 • Biltema.no
 • Milrab.no
 • Eldirekte.no
 • Farmasiet.no
 • Ark.no
 • Bilxtra.no
 • Platekompaniet.no
 • Sportmann.no
 • Blivakker.no
 • Bara.no
 • Cewe (Japan Foto)

Her er det sikkert noen nettsider du savner, som du kan stå inne for og som du ønsker å se på denne listen. Da ønsker vi at du gjerne bruker kommentarfeltet og legger til en link til den nettsiden du vil at andre skal kunne bruke for gode Black week-tilbud.

Vi vet at mange liker å handle billig og unike varer på nettsted som Finn.no, men her er det ingen garantier mot å bli lurt. Ikke av nettstedet, men av kunder som ikke er seriøse, men som går inn for å svindle kunder som deg og oss. Vær på vakt når du handler på nettet.

Velg alltid å heller betale faktura etter at du har mottatt varene, enn å betale kontant. På den måten er pengene dine trygge og du kan vurdere produktet, eventuelt sende det i retur – om du ikke er tilfreds med kjøpet. Bruker du kredittkortet når du handler, er kjøpet forsikret gjennom kortet du betaler med.

De beste Black week-tilbudene finnes her hvor de seriøse aktørene leverer det du forventer!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Smitte-Idioter ødelegger for alle andre

Smitte-Idioter ødelegger for alle andre som tar oppfordringer og regler på største alvor. Her sitter det mang en familie med...

Lukk