De brede hoftene og de myke lårene, hvordan er det mulig å være så jævlig sexy? Hun var så sexy du aldri før hadde sett henne. Hun var ikke lik seg selv på noen måte, men du elsket synet. De brede hoftene, den sensuelle og fristende munnen og de myke lårene gjorde deg ør i hodet. Du klarte ikke flytte blikket, men du kunne merke hun stirret på deg.

Skulle hun noen gang bli din måtte du sette inn støtet nå – kanskje fikk du bare denne ene sjansen.

Slik kan det fortone seg når drømmene blir våte og kåte.

Vi som skriver vet at det er faktisk noe av det vanskeligste å fortelle om. Enten det er i en artikkel, et blogginnlegg eller i et skjønnlitterært manus. Kåthet, nytelse, til og med ekte forelskelse eller sex mellom mennesker, er nærmest umulig å få gjort godt nok fortalt. Derfor lar mange forfattere være å utdype nære relasjoner mellom par, uten klær. Det blir fort både kunstig og vulgært.

Allikevel er følelser, lidenskap og sex viktig for oss. Det er viktig i litteraturen og ikke minst på film, men å skildre slik hendelser med ord, er en kunst svært få mestrer. Vi har ingen planer om å forsøke mer enn i denne anledningen, så du kan senke skuldrene og puste normalt igjen. Det vi vil sette fokus på i denne artikkelen, er hva skal man si til sin utkårede for å bli nettopp det, den utkårede?

Kommunikasjon er ofte undervurdert.

Vi mener det faktisk er helt avgjørende i et hvert forhold, om det vil vare eller ikke. Måtene dere snakker til hverandre, og ikke minst om hverandre på, avgjør om dere forblir sammen. Det er forskjell på å gi ordre og be om hjelp, det er forskjell på å barbere seg og skjære av seg hele hodet – det er forskjell på å vite og å tro. Lytter man godt nok til sin partner, setter man seg inn i den andres ståsted, forstår man kanskje lettere motstridende argumenter.

Når en kvinner fisker etter komplimenter, skal mannen være på vakt.

Han kan lett snakke på seg enorme problemer det tar uker å rette opp, om han velger feil formulering, særlig om kvinnen er premenstruell og full av hormoner som herjer med kropp og sinn – da bør heller mannen holde helt kjeft, eller bytte tema. Menn er flinkere til å kalle en spade for nettopp det, enn å gå rundt grøten før man kommer til poenget.

De brede hoftene og de myke lårene
Forelskelsens rus glemmes adri Foto: Pixabay
Sprengkåte Helga, med de brede hoftene og de myke lårene.

Ikke rart hun er populær blandt alle typer menn. 

Vi som ikke hadde tilgang til internettet i puberteten måtte ty til kulørte magasiner, Cocktail, Lek og Alle Menn. Noen år senere i militæret, hadde noen skaffet til veie VHS-filmer, som ikke ble leid ut over disken, men som ble solgt etter stengetid i mørke bakgater i lugubre sjapper, som kunne stenge på kort varsel. Ikke akkurat Tom & Jerry. Mange voksne menn har fått sin seksual-opplæring av tyske menn med bart, som forgudet Helga, som hadde digre hvite pupper og ei svær låvedør av ei ræv.

Helga var både fet og sensuelle, men også sprengkåt.

På godt dubba tysk, ville hun ha mer, både her og der, gjerne av flere virile menn på en gang. Det var ikke måte på hvor mye sæd hun var villig til å ta i mot. Sannsynligvis var hun ikke tysk, ikke het hun Helga, men fikk durabelig godt betalt for å ta seg godt ut på pornofilm. Svært få av oss har sett hennes like i live noen gang. Dessverre. Mange menns store drøm er nettopp chubby kvinner med mye former.

Når man har kranglet og er sint, kan man lett si ting man ikke mener og gjøre ting man ikke burde. Derfor er det smart å være fra hverandre til man har roet den verste støyen. Ikke stikke til skogs, hylende og gråtende med tenners gnissel, nei, bare være i et annet rom, en annen etasje – til stormen har lagt seg. Kjærligheten er ikke nødvendigvis død, selv om du sier til kjæresten at hun er teit eller dum. Å si at man ‘hater hverandre’ uten å mene det er destruktivt og hardt. Det bør man forsøke å unngå å si. Det kan også bli brukt mot deg ved en senere anledning.

Mennesker er menneskets gleder

Når det kommer til sex, skal man være mer vågal enn ellers med å fortelle hva man vil og ikke. Det er viktig å lytte og viktig å si det som det er. Kvinner vil gjerne tilfredstille den rette mannen på det rette viset, men det vil alle menn også. Noen ganger tror menn at de kan, mer enn de faktisk yter. Da må vedkommende tåle å høre at han suger, og bør rette seg inn etter hennes ordre. Faktisk er det ikke slik i det virkelige liv, at alle kvinner er som Helga på filmen fra tidlig åttitallet. Derfor er kommunikasjon så viktig.

Lest? Kåt? Kommer du ofte nok i sommer? 

Sex mellom mennesker er kommet for å bli, fordi det er mennesker som er menneskets glede. Vi er skapt til å ha sex med hverandre, fordi det er fint, deilig og sosialt, men også for å formere oss og sørge for at slekt følger slekters gang. Men sexen blir ett hakk bedre, om vi vet hvordan vi skal te oss og handle riktig. Det er ikke bare å peise på, som nordlendingene sier. Noen liker det sikkert hardt, rått og vått, men spør heller eller å gjette.

Griseprat tenner henne

De yppige brystene; den frodige rumpa og de myke lårene fortjener oppmerksomhet, oppvarming, forspill, fine ord i øret, forsiktig berøring og hjertelige latterkuler. Det skal være så enkelt og naturlig når begge vil, men det er viktig for begge å bli respektert, både på akt og hengivenhet. Det gjelder også for begge å våge å fortelle om drømmer; fantasier, ja, til og med om fetisjer, som igjen er med på å berike sexlivet.

Visste du forresten at mange kvinner tenner på dirty talk?

Noen par begynner allerede ved lunsjtider, med å sende grisete meldinger til hverandre, som en oppvarming til hva som skal skje senere på kvelden. Er man godt gift og ikke har sendt en eneste vovete melding til kona eller kjæresten, er det kanskje på tide. Mulig er det nettopp det som skal tenne gnisten mellom dere igjen?

De brede hoftene og de myke lårene …

Kanskje er det den type henvendelser hun har savnet fra den litt for trauste gubben som står med hodet nede i motorrommet på bilen sin, så snart han får en sjanse, når hun fantaserer om at han heller skal slenge igjen det forbanna panseret og grisepule henne skikkelig – der nede i garasjen. Kvinners fantasier, overgår nemlig mannens i både grovhet og aktivitet. Hun fantaserer ikke bare om voldtekt fra flere menn og sex med sønnens kompis, hun drømmer også om å slikke sine venninner til sprutorgasmer de aldri kunne ha drømt om.

Selvsagt er det forskjell på drøm, fantasi og virkelighet, men det er endel av vår seksuelle verden, å stekke oss etter det vi begjærer mest. Det er det vi ofte fantaserer om også. Skal vi nå så langt vi ønsker – bør vi tørre å fortelle om det.

De brede hoftene og de myke lårene er jo der, du må bare tørre å fortelle hvor vakker hun er og hva du er villig til å gjøre for henne …

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ingen lag overrasker mer i Premier League …

De fleste skjønner med det samme hvilket lag vi mener. Det er selvsagt Wolverhampton Wanderers, best kjent som Wolves. Eid...

Lukk