Moro for gamle Eggen å være tilbake i manesjen kan jeg tenke meg. Han har jo gått og siklet rundt Lerkendal i mange år og har endelig lykkes i å få komme tilbake. Og for Rosenborg så tror jeg det kan være starten på nye gyldne år!

Før kampen sa Eggen at Rosenborg ville gå ut for å score mål, men han hadde neppe trodd at det skulle gå så fort som det gjorde i åpningsminuttene på Lerkendal.

Og at det blir sirkus når Nils Arne er tilbake er ingen stor overaskelse. Han har alltid en replikk å lire av seg, og er du journalist som ikke følger med i klassen og kommer med dustete spørsmål så får du svar på tiltale, umidelbart!

Rosenborg kommer helt sikkert være med helt i toppen hele sesongen. Og jeg tror det blir et nytt seriemesterskap med Eggen bak spakene.

Selvom Kongsvinger ikke ble noe særlig motstand så er det andre gode lag i Tippeligaen, men Rosenborg har det beste laget, den største stallen og den beste treneren!

Tre poeng gjorde også at Rosenborg overtok serieledelsen i eliteserien, for første gang siden den 6. serierunden

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=10001096

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Media har all makt!

NRK.no  har skrvet en interessant side, der poenget er propaganda fra begges side- Jeg er overbevist om at all sannhet...

Starten på en storkrig?

Konflikten i midtøsten har på gått lenge, men den utviklingen vi nå ser er ny og den oppmerksomheten dette får, har...

Lukk