Manchester United, setter hardt mot hardt og selger ikke sin spanske juvel, uten å få på plass en god nok avtale. Den innebærer at de ønsker å forsterke forsvaret med Real Madrids Sergio Ramos. Gjerne i bytte for nevnte David de Gea.

Spilleren selv flørter hemningsløst via sosiale medier. Alt tyder på at den solide midtstopperen får ønsket sitt oppfylt.

Ingen i Real Madrid vil tvinge spillerne til å kle i seg det hvite drakta, da er det bedre å få en god pris og la spilleren gå. Slik ser det ut til å bli med den spanske giganten Ramos, og klubbene er i forhandlinger.

Campeones Europa  2012 “España Quien sino “

César via Compfight

Også Angel di Maria skal være ønsket tilbake til spansk fotball, men Manchester United har satt en prislapp, pålydende £85 millioner, for den lille argentineren. Barcelona er den mest sannsynlige kjøperen, men om de blir enige om prisen er heller tvilsomt.

Liverpool fortsetter å bruke penger på middelmådige spillere, nok engang er det Southampton som får pengene. Nathaniel Clyne, høyre backen, som har fem kamper for «Three Lions», koster £12.5 millioner, kjøpt for å erstatte Glen Johnson.

I dagene som kommer og helt fram til 31. august – vil de aller fleste topplagene i Premier League bruke mye penger på nye spillere.

Arsenal fikk endelig tak i Chelsea-legende Petr Cech (33), keeperen med 333 kamper for Roman Abramovichs klubb – kan ifølge kompis John Terry, gi the Gunners mellom ti og femten poeng mer per sesong, med sin inntreden.

Bookmakerne i England setter odds for alt mulig, en av de mer troverdige og normale kategoriene er hvilket lag «ekspertene» tror rykker opp fra Championship til Premier League, er alltid interessant. For kommende sesong er det fire lag som blir nevnt helt i toppen, og det er lag du garantert kjenner fra før.

  1. Derby
  2. Hull
  3. Middlesbrough
  4. Wolves

Sjansen er likevel stor for at det er et helt annet lag som overrasker odds-setterne. Er det ikke derfor så mange elsker denne sporten? Mange i Norge ser helst at Uwe Rösler gjør det bra med sitt Leeds, se ikke bort i fra en ny æra på Elland Road. Bookmakerne har den gamle storklubben på 11. plass.

Vargas12.com vil følge engelsk fotball for deg, gjennom hele sommeren.

43 dager igjen til seriestart!

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United henter tysk verdensmester!

Louis van Gaal må forsterke laget kraftig om de skal ha noe håp om å komme videre i Champions League-sluttspillet....

Naken-trenden fortsetter- viser rumpa på feriebildene!

Naken-trenden fortsetter- viser rumpa på feriebildene! Stadig flere nordmenn, kvinner som menn velger å vise hele seg, når de er...

Lukk