De ulovlige fantasiene. Sex med en fremmed er mange kvinners våte drøm. Menn har også denne fantasien, men de har sex med to kvinner på en gang, gjerne i Guds frie natur – øverst på sin ønskeliste. 

Svensker og dansker gjør det så ofte de får en mulighet, men nordmenn elsker å elske i Guds frie natur, gjerne slik at sjansen for å bli oppdaget ikke er helt utenkelig. Spenningen er til å ta og føle på.

Norske kvinner er selvstendige, ofte kåte og kan gjøre som de selv vil. Single kvinner har sex-partnere som de ikke kjenner, men som de har sex med for sexens skyld. Andre kvinner har såkalte knulle-kompiser. «Venner» som kan sørge for at man oppnår god sex, men det er ikke noe relasjoner annet enn sex.

Noen kvinner lever godt i et forhold, men har elskere som er akseptert av partneren. Langt flere enn du tror lever i åpne forhold.

Fantasier er viktig for de fleste, mange norske kvinner bruker sine fantasier, både når de har sex alene og sammen med en partner, eller endelig får oppleve sex med en fremmed. De du kjenner ønsker gjerne å diskutere slike tabubelagte tema, men tør ikke å ta de opp med deg. ikke alle, men en noen.

De ulovlige fantasiene ...

Jenter snakker seg i mellom om hvilke gutter de gjerne skulle ha fått oppleve sex med. Men de snakker sjelden om hvilke fantasier og ønsker man vil ha for seg selv. Det stopper ofte opp ved en erkjennelse om hvilken type mann, man skulle ønske å ha sex med. Den høye mørke eksempelvis.

De ulovlige fantasiene …

Noen tenner på å ha tilskuere når de har sex. De tenner på å få vise seg fram, og at andre tenner på det de ser. Kontraskjæret ved Akershus er det mest kjente stedet i Norge der det er mange som «har seg» i det fri, men de fleste større byene i Norge har ofte en park i nærheten av sentrum hvor det kan foregå litt av hvert.

Det å ha sex i bilen eller i skogen, gjerne med fremmede og fremmede tilstede, skrur den seksuelle spenningen opp mange hakk. Men, dogging foregår som regel i siviliserte former.

Vi gjør det kanskje ikke like ofte som danskene og svenskene, men vi er slett ikke så tilkneppet som mange vil ha det til. For nordmenn foretrekker mer enn en omgang på soverommet med lyset av bak tiltrukne gardiner: Nordmenn elsker å la plaggene falle utendørs.

Ifølge britiske helsemyndigheter har dogging eksplodert i omfang den siste tida, på grunn av Internett og tekstmeldinger via mobilen. En rekke nettsider og nyhetsgrupper er opprettet, som gir interesserte detaljert informasjon, tips og varsler om hvor og når det foregår dogging-sex.

Mange par får kick av at andre ser på deres kåte leker. Noen bare later som om de vil være alene, på et svaberg, i skogen eller i en park, men ligger egentlig å venter på en invitasjon til noe mer.

All aktivitet som er til sjenanse i det offentlige rom påtales av politiet. Dette kommer i samme kategori som blotting og forstyrrelser av offentlig ro og orden, og påtales etter flere samle-bestemmelser i straffeloven og lokale politivedtekter.

Så vær på vakt når du lar klærne falle ute i naturen.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er alle kvinner voldtatt?

Er alle kvinner voldtatt? Under emneknaggen #metoo, har de siste dagene haugevis med kvinner stått fram som voldtatt, misbrukt, onanert...

Flørter du med dop?

Flørter du med dop? Du skal på en fest hvor du ikke kjenner andre enn venninnen din fra videregående, det...

Lukk