31. januar stenger overgangvinduet i England. En meget spennende dag for alle som følger Premier League og resten av den engelske ligaen tett. Mange klubber har ikke et øre å kjøpe for, men gjør det allikevel. Det er dessverre en råten bransje der de sterkeste med størst sjekkhefte får de dyreste og ofte grådigste spillerne. 

Flere av de beste spillerne i England har mange millioner kroner i ukelønn, men forlanger mer.

Det råder en skremmende grådighetskultur som er i ferd med å ødelegge den internasjonale klubbfotballen. England er intet unntak, heller tvert i mot. Det brukes milliarder av kroner på spillere, på sponsorer og på lønninger til allerede overbetalte spillere.

 

Carols Tevez er blant verstingene og nektet rett og slett å spille for Manchester City som fortsatt er hans arbeidsgiver. Samtlige klubber av en viss størrelse burde stoppet argentinerens mulighet til å få spille klubbfotball igjen. Ingen spillere må bli større enn klubben man er ansatt i.

Dessverre er han linket til flere av de største klubbene i Europa.

31. januar er altså den siste dagen klubber kan kjøpe og selge spillere i England. Går feks Real Madrids Ronaldo tilbake til England? Kommer Messi?

Vil Kevin Doyle forlate Wolverhampton, uten sammenligning med de først nevnte for øvrig. De lagene som klarer å forsterke stallen med et par spillere vil stå bedre rustet i de fire måneder som er igjen av seriene i England.

Hvilke stjerner skifter klubb i siste liten? Hvem står for den store sjokkovergangen? Dette er klubbenes siste sjanse til å sikre seg forsterkninger før en gyver løs på siste halvdel av sesongen.

Noen klubber har penger og er villig til å svi av mye for å berge palssen, eller aller helst vinne verdens gjeveste ligatrofé. Det står nok om de to Manchester lagene. Noe annet vil være svært overraskende all den tid Chelsea scorer for lite og vinner for få kamper.

Jeg vil anbefale å følge TV ekspertene på Zebra og på TV2 Premier League fra kl 1800 og helt til overgangvinduet stenger en time over midnatt norsk tid, da har det rukket å bli 1. februar.

Mye kommer garantert til å skje helt i slutten.

 

Vargas

 http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/article14289287.ab

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article14291432.ab

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du føler at det er slutt- hvordan bryte forholdet?

Å bryte ut av et forhold er lett om det har vart i noen uker. Har det gått flere år,...

Positive tanker kan være avgjørende for hvordan livet ditt leves

Du må lære deg å tenke positivt for å nå dine mål. Menneske hjernen er et fantastisk instrument med enorm...

Lukk