images

Real Madrid og Manchester United er endelig kommet til enighet om keeperkjempen David de Gea. Spanjolene må ut med 29 millioner pund, og Keylor Navas er med i avtalen. 

Det var ikke populært hos manager Louis van Gaal, at den spanske landslagsmålvakten hadde «hodet i Madrid» før seriestart, derfor ble David de Gea vraket som førstekeeper.

Også den danske målvakten Anders Lindegaard har forlatt Old Trafford. Han har signert på free transfer for WBA. Også Adnan Januzaj forlater Old Trafford, han har signert en låneavtale for Borussia Dortmund.

Som om ikke det var nok, så er Javier Hernandez allerede på plass i Tyskland. Han er solgt for 12 millioner pund til Bayer Leverkusen.

Også Marcos Rojo kan se ut til å være på vei bort fra Manchester United, men det er ikke avgjort hvor. Men det kommer også spillere inn i Louis van Gaals tropp.

Anthony Martial (19) kommer inn for 37 millioner pund, men avtalen kan stige til uvirkelige 58 millioner, om unggutten gjør det bra.

Kevin de Bruyne (24) har signert for Manchester City, han kom fra Wolfsburg og kostet 58 millioner pund. Belgieren som tidligere har spilt for Chelsea, har vært linket til en rekke klubber i England, men det var Pellegrini som lyktes med å få vingen til klubben.

Fabio Borini har signert for Sunderland, samme klubb som han også var på lån hos for et par sesonger siden. Liverpool kan få opp mot 10 millioner pund om han gjør stor suksess.

Bournemouth har signert Glenn Murray for 5 millioner pund, han kommer som kjent fra Crystal Palace.

Både Adebayor og Lescott, fra henholdsvis Tottenham og WBA ser ut til å være klare for Aston Villa.

Kurt Zouma var ønsket av Napoli på lån, men José Mourinho ønsket å beholde sin spiller, all den tid Everton nekter å selge ham John Stones.

Chelsea er vel det laget i Premier League, av favorittene – som virkelig trenger forsterkninger for å få laget på skinner. Ingenting ser ut til å stemme for seriemesterne fra forrige sesong. Eller  er Paul Pogba på vei til Stamford Bridge?

Jon Walters, spiss hos Stoke, ønsker seg vekk og har lagt inn en «transfer request.»

Overgangsvinduet stenger på en helt annen tid enn det vi er vant til fra tidligere. nå stenger nemlig vinduet 1. september kl 19:00 norsk tid. Så det er ikke mange timene igjen før alle avtaler må være signert.

 

Vargas

 

Vargas

Tags: DeadlineDay

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hernandez forlater Manchester United! Ny spiss på vei!

Wayne Rooneys tid som alene spiss for Louis van Gaal er over, til tross for at en av hans konkurrenter...

Champions League, her er sluttspill-gruppene!

Malmø er allerede ute av Champions League eventyret før det har begynt. I hvert fall om man skal bedømme ut...

Lukk