Solbakken har ikke mer enn rukket å komme seg over sjokket over å ha blitt sparket via en tekstmelding fra styreformann i Wolves Steve Morgan, før en ny mann har tatt over hans plass som manager. 

Dean Saunders, manageren i Doncaster fikk tilbudet og takket ja til jobben som ny manager i Wolves.

Wolves sparket Ståle Solbakken etter bare seks måneder i jobben etter lørdagens FA Cup tap mot ikke-liga laget Luton Town.

Styret i Wolves handlet raskt for å få på plass hans etterfølger, og holdt samtaler med den tidligere Wales sjefen om en overgang til Molineux bare timer etter at den sparkede nordmannen var borte.

Dean Saunders: In the Molineux hotseatDean Saunder (48) er ny Wolves sjef Foto: Skysports.co.uk

Saunders har ledet Doncaster Rovers til andre plass i League One, men klubbens ledelse sa de ikke ville blokkere hans overgang til Championship.

– Det er liten tvil om at Wolves-ledelsen er i panikk over tabellsituasjonen, og er desperate for å få sving på sakene. Stakkars Saunders er neppe klar over hvilken jobb han har tatt på seg. Wolves har den svakeste troppen i Championship, og har mange spillere som har vært med på tidenes nedtur etter å ha rykket ned fra Premier League.

Solbakken klarte ikke å få spillerne til å forstå hvordan han ville at laget skulle spille, nå er det Dean Saunders som skal forsøke. Jeg kan ikke se at han klarer å snu den negative trenden, men han kan få midler å handle for.

Det er på ny turbulente tider i Wolverhampton Wanderers. Med den norske manageren ut av dørene på Molieneux, vil også norske medier forlate fokuset på den flotte klubben i fra West Midlands.

Vi som elsker klubben mer enn det meste, må fortsette å følge den den sovende gigantens skjønnhetssøvn.

Lite tyder på at den skal våkne igjen på lenge. Wolves-fansen er et prøvet folk, vi vil uansett leve for at Wolves skal vinne så mange kamper som mulig, uansett hvem som driver klubben eller er manager.

Det er en fotballsupporters privilegium.

Lykke til Dean Saunders!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mer Farmen? Ny sesong på svensk TV4 nå!

Er du ikke lei av intriger, krangling, spekulasjoner og det psykiske spillet? Nå er det faktisk bare å sæppe over til svensk TV4....

Intervju med Solbakken etter å ha blitt sparket

Se intervjuet her! Hadde Ståle klart å stable et lag på bena som skjønte alvoret og tok ansvar for laget og egne...

Lukk