Deilige; Unge Lovende! Takk og lov for at det beste fortsetter, SKAM er på gang med Sana som hovedperson i sesong fire, og endelig kommer deilige, Unge Lovende.

Norske drama på sitt beste, basert på unge, urbane jenter og noen gutter, som lever sin hektiske liv, på jakt etter seg selv og en eller annen form for lykke, de ikke engang selv vet hva bunner ut i.

At vi får lage en tredje sesong betyr at vi får strekke historiene lengre. Jeg er veldig glad for at vi får gjøre det, sier skuespiller og serieskaper Siri Seljeseth.

NRK.no

Trenger vi flere TV-serier nå spør du kanskje?

Vel, det kommer an på hva du vil bli underholdt av og hvem du spør. Unge mennesker elsker å se andre unge, på godt og vondt. Mange vil se ekte mennesker leve ekte liv, og i Unge Lovende gjør de tre hovedfigurene, Nenne, Alex og Elise det så ekte og troverdig, at vi blir tvunget inn i deres forskjellige hverdag.

Opp- og nedturene kommer tett som hagl og vennskapet settes selvsagt på prøve. Du må bare se Unge Lovende, fordi de aller fleste av dine venner, vil ikke snakke om annet i tiden som kommer.

Deilige; Unge Lovende!
Foto: NRK-drama

Perfekt norsk ungdom, liker å se hvordan noen de kan kjenne seg igjen i, velger å leve, og det ser man gjennom denne dramaserien. Som handler i all hovedsak om de tre venninnene i 20-årene fra hovedstaden, som forsøker å skape seg en karriere og et liv, i nevnte rekkefølge.

Deilige; Unge Lovende!

Perfekte i den forstand at de har aldri hatt mer på timeplan, eller mindre tid til venner pga en hektisk hverdag. Skole, trening, sosiale medier, å se bra ut, shopping, krevende foreldre som krever for mye for ofte – når skulle det være mulig å få leve litt, tenker mange unge. I håp om slippe mer bullshit fra gale Donald Trump og nitriste rettssaker, som fyller nyhetsbildet og mediene, hver time av døgnet.

Derfor er denne dramaserien en fønvind av frisk luft, et lite friminutt for seerne. De unge lovende.

Heldigvis finnes det så dyktige kunstnere som Siri Seljeseth (28), dette fyrverkeriet av en kvinne, som har skapt dramaet vi allerede er stormende forelsket i. Tekstforfatteren, forfatteren, skuespilleren, stand-up komikeren og idéutvikleren til Unge Lovende. En idé hun fikk da hun ble nektet innreisetillatelse til USA.

Nenne, spilt av Gine Cornelia Pedersen og Alexandra Gjerpen som Alex; spiller også vidunderlig bra.

Dramaserien viser et godt og tydelig bilde av hvor viktig gode venner er. Venninner som er der for hverandre, om ikke daglig, så ofte nok, til at den enkelte har stor betydning for hverandres liv. Noen og enhver med nære nok venner, kan sikkert bekrefte hvor håndfast og sentralt det er – å ha noen få svært gode venner/venninner.

I hvert sitt selvstendige liv, møter Alex, Nenne og Elise på utfordringer, forelskelser, kjærlighetssorger og gleder som de fleste vil kjenne seg igjen i. En av de viktigste årsakene til at Unge Lovende allerede er en dundrende suksess. Fordi så mange kan erkjenne de enkeltstående hendelsene som ekte i eget liv. Noe de selv har vært gjennom, eller kanskje frykter å oppleve.

Hele Unge Lovende kan du se fra 20. januar på NRK.no og heldigvis er det grønt lys for sesong tre. Gled deg!

Kilde: NRK.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Perfekt bad – ikke fornøyd? Les!

Perfekt bad - ikke fornøyd? Les! Vi bruker stadig mer tid på det viktigste rommet i huset – nemlig badet....

Lukk