3. august starter den engelske ligaen igjen, Premier League starter to uker senere. TV2 skal sende ikke mindre 455 kamper fra ball-øya kommende sesong. 

Med virkning fra 1. august fusjoneres de to abonnementskanalene TV 2 Premier League og TV 2 Sport Xtra til ett, samlet produkt: TV 2 Sport Premium. QPR- Sheffield Wednesday starter TV2 sin nye storsatsing og fra da går det slag i slag til mai 2014.

Nå skal TV2 også sende kamper fra alle de fire øverste divisjonene i England samt FA og Liga-cup kamper.

– Nye internasjonale regler for å sende direkte-kamper fra Premier League tvinger TV2 til å gjøre endringer, det må ikke bety så mye forskjell, faktisk til det bedre for de fleste. Mange mener den forrige ordningen var noe uoversiktlig.

TV 2 samler alt av engelsk fotball i ett TV-tilbud. ¿ Dette er drømmetilbudet for alle som er glad i engelsk fotball, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

Foto: TV2sport.no

Engelsk fotball er viktig for mange mennesker og det er nesten bare «nerder» og andre avvikere som ikke har en engelsk klubb i sitt hjerte.

– Mange av de største stjernene i fotballverden har vært linket til de beste klubbene, men for de britiske lagene kan det se ut til at det har vært stang ut for de fleste. Store navn som Falcao og Neymar var linket til Premier League, men valgte henholdsvis Monaco og Barcelona.

PSG og Monaco har brukt eventyrlige summer på å forsterke sine lag, nye rike eiere gjør at disse lagene også er vinnerne på overgangsmarkedet en måned før «vinduet» stenger.

De fleste ekspertene som så langt har uttalt seg, påstår at Premier League vil bli den jevneste på mange år, tatt i betraktning at den ble av gjort på overtid mellom de to Manchester-klubbene for et par sesonger siden.

En av disse fire vinner i år også. City, United, Arsenal og Chelsea.

Tottenham har et spennende lag, men nå nor Bale reiser til Madrid kan det være nok til at de på ny ikke havner blant topp fire.

Som en kuriositet er det verdt å nevne at Wolverhampton Wanderers er skyhøy favoritt blant odds-setterne  til å rykke opp fra League One etter å tapt kun en ev seks treningskamper under den nye sjefen, Kenny Jackett.

Bring on the football!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du kan nå dine mål, og bli best om du ønsker det nok!

Du er et unikt vesen. Du er deg, og ingen i hele verden er helt lik. Noen få er ganske...

Sex med flere enn bare egen partner mer vanlig?

"Så skal dere leve sammen i gode og onde dager til døden skiller dere ad." Et giftemål har forpliktelser, men betyr det...

Lukk