TVNorges eneste store reality serie har i mange år vært 71 grader Nord som har hatt stor suksess. Nå ønsker kanalen som har hatt gode seertall den senere tid, å kaste seg ut i nye prosjekt som er i samme genre, men som ligner mer på Robinson fra TV3 og Farmen på TV2 i handling og utfordring.

«Den siste Viking» ledes av selveste Varg Veum, best kjent som Trond Espen Seim.

Den siste viking

– I Farmen reiser deltagerne 100 år tilbake i tid, en vinner står igjen til slutt som vinner av Farmen, i Robinson er deltageren som spiller spillet best, som er med å vinne dueller og som er klok nok til å være innerst i sin egen allianse for å komme lengst mulig.  Der en vinner står igjen til slutt som vinner av Robinson.

«Den siste Viking» foregår i spektakulære omgivelser, der deltakerne er tett på naturen og dens utfordringer på godt og vondt. Åstedet for serien er en spesialbygget vikinglandsby langt inne i Jotunheimen.

– Dette er en beintøff opplevelse. Det er noe eget med å være i fjellet, men det er noe helt spesielt å være isolert på fjellet. Det er rått, ekte og ærlig. I slike omstendigheter viser folk fort sitt sanne jeg,

– I «Den siste Viking», reiser deltagerne 1000 år tilbake i tid. Det gir selvsagt deltagerne ekstreme utfordringer med tanke på den daglige driften av stedet de bor, i knalltøffe dueller i de konkurranser de må gå i-  og ikke minst, de utfordringer det er å leve tett med mennesker man ikke går overens med, i lang tid.

18 deltagere vet ikke helt hva de begir seg ut på, her skal de sloss, løse konflikter, vinne dueller, måle styrke og måle kunnskap. Den som har høyest «vikingblod» i årene er den fortjente vinner av TVNorges største satsing siden «Big Brother».

Vinneren av «Den siste Viking» får kjendisstatus, ære, rikdom og berømmelse.

Serien starter på TVNorge i løpet av våren 2014.

 

Foto: TVNorge.no

Vargas

Tags: Den siste Viking, TVNorge

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Solskjær til Cardiff?

Britiske medier, både de troverdige og de mindre seriøse skriver på lederplass, at nordmannen er skyhøy favoritt og så godt...

Frykter du å bli alvorlig syk i Norge?

Mange tusen mennesker står i forskjellige helsekøer rundt om i de største byene i Norge. Eldre som blir syke eller...

Lukk