Den viktigste ringen – bør du tre på pikken! Menn med respekt for sitt eget sexliv, vet også at riktig utstyr er av en stor betydning. Vargas12.com er bloggen som tar de fleste tema lengre enn alle andre. Vi har testet penisringer, i alle forskjellige fasonger, farger og størrelser. 

– Om du tror størrelsen på penis har en betydning, så har du selvsagt helt rett. Men både for ham og henne. Hun nyter en pikk i langt større grad, om den blir løftet fram av en penisring som støtter hele utstyret. Du som har en liten penis må ikke nødvendigvis ha et større behov enn vedkommende med en på 26 cm. Eller omvendt.

Alt til sitt bruk, og det kommer helt an på hva man liker og ikke. Noen liker mora, andre broren, men de fleste helst liker datteren kanskje? Slik er det med penisringer også, alt for enhver smak.

«The Duke» er f.eks et smykke, like mye som en penisring. Med polert stål gjør den enhver mann mer maskulin enn noen gang.

Hun vil bli imponert, i hvert fall av ringen….

Den viktigste ringen - bør du tre på pikken!

Den viktigste ringen – bør du tre på pikken!

– Du som tror at sex-leketøy for menn er for homofile og gamle griser, må bli oppdatert på siste nytt. Det finnes snart like mange varianter av det menn tenner på som det kvinner begjærer. Ok, jeg sa nesten, men ta en titt selv – og du vil finne gaver til deg selv, som gjør at kommer hver gang.

Vargas12.com tar for seg sex, nytelse og glede, for både kvinner og menn. Heldigvis er det slutt på den tiden da mannens orgasme bare ble omtalt i Coctail og om han som voldtar kvinner. Alle menn har krav på respekt for sin egen seksualitet, heldigvis er norske menn best i klassen på å kreve den av sin kjæreste.

«Ola Nordmann», er en fyr med kone han er glad i, hus, bil, gjeld og barn som betyr svært mye. Klart han må ha sex for å overleve. Er du en kjæreste av en slik, gi han den orgasmen han fortjener, litt oftere enn du tror, så får du en enda bedre kjæreste. Lover.

Vi har testet «The Duke», og gir den karakter 6, fordi den rett og slett gjør nytte for seg og strammer opp alt. Og vi har testet  «Screaming O», som vi gir karakter 5. Ja takk, begge deler, den er en ring og en vibrator, til glede for begge samtidig. Og gjør det den skal og anbefales varmt, får trekk for at den fort kan bli for stram.

Tre en ring på pikken, og kjenn på følelsen. Det er vår varme anbefaling denne sommeren, uansett vær.

Snart kommer vi med en anmeldelse av but-plugs, gleden for noen menn starter med lek, og ender med anal-sex. Men bare for menn med respekt for egen nytelse. Mannen har sitt eget G-punkt, men det visste du selvsagt.

Har du spørsmål om sex eller sex-leketøy, kan du kommentere anonymt i kommentarfelt (frivillig), eller ta direkte kontakt med Erotikknett.no

Husk at en perfekt sommerdag, krever en orgasme for dere begge.

Foto: Erotikknett.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Taster du bak rattet? Din tur til å dø på veien? HOLD FOKUS!

Taster du bak rattet? Din tur til å dø på veien? HOLD FOKUS! Om du ønsker å oppleve hele sommeren,...

Terminliste Premier League, Man U – Spurs i første kamp!

Fortsatt mange uker til seriestart, men det er alltid spennende å se utdrag av terminlista for de engelske klubbene. Vær...

Lukk