Hun er rødlig, hvit i huden og har en meget framtredene timeglass figur. Hun heter Christina Rene Hendricks, og er mest sexy i verden. 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6jnrnAfoYMA&feature=fvsr[/youtube]

Fantastiske Christina Rene Hendricks, (født 3. mai 1975 i Knoxville i Tennessee) er en amerikansk skuespiller mest kjent for rollen som Joan Holloway i kabel-TV-serien Mad Men, og som karakteren Saffron i kanalen Fox sitt kortlevde TV-serie Firefly.

Jeg mener det er på høy tid at en kvinne med både rumpe og pupper blir anerkjent som sexy. Dessverre så er det ofte de radmagre modellen som får all oppmerksomhet når ordet sexy skal bedømme kvinner.

– Det kan se ut som om det er en endring i dette i mote bransjen nå.

Det er veldig positivt fordi det legges merke til hvordan de populære modellene tar seg ut på «cat walken». Store og frodige modeller blir langt oftere brukt nå enn tidligere.  Moteskaperne ønsker å endre folks oppfatning av store kvinner.

Christina Rene Hendricks er en voksen dame, det må være en hyllest til alle kvinner i sin beste alder(35) å høre at deres medsøster blir kåret til verdens mest sexy kvinne, halvveis til de 70.

 

 

Christina Hendricks: - Kvinner flørter med meg

Christina Rene Hendricks (35)

Mannebladet FHM.no hadde Christian på en respektabel 52. plass for verdens mest sexy kvinne i mai i fjor. Det var litt for langt ned på listen etter min smak, men med tanke på at verden er smekk full av flotte kvinner så var vel plasseringen ok.

Skal norske kvinner ha et kropps-ideal i det hele tatt så skulle jeg ønske at så mange som mulig valgte den frodige, sexy og barmfagre amerikanske kvinnen fra Tennessee. Hun burde vært hengt på veggen hos kvinner som tror det er stygt å ha former. Det er in med stor byste og stor rumpe. Endelig.

Kle deg opp, fram med puppene og vær stolt av deg selv, kvinne!

Om du ikke kan få nok av den smellvakre rødtoppen, her er flere fantastiske bilder av Mrs. Hendricks.

Hvem mener du er verdens mest sexy kvinne?

I Sverige er det Zooey Deschanel som gjelder…

Vargas

Kilde

Dagbladet.no

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article14306330.ab

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norges farligste fange skal intervjues av internasjonal presse

  Det er etter all sannsynlighet amerikanske CNN som skal intervju massemorderen etter 22. juli. CNN er verdens største nyhetskanal  med kontorer i...

Malmø- Skandinavias farligste by?

Malmø- Skandinavias farligste by? Hvis dette skjer i Sverige så kan det selvsagt skje i Norge også. Og vil noen...

Lukk