Rihanna er den artisten i verden som har flest visninger på video-nettstedet YouTube. Her er det 3,47 milliarder klikk på musikk-videoer laget av den sexy og noe kontroversielle artisten. Rihanna kommer som kjent til Norge i sommer.

Er du glad i festivaler så bør du også sjekke om det er fler billetter til Nordens største begivenhet denne sommeren. Rihanna skal nemlig opptre på årets festival. Et musikk og festival eventyr som går fra 29. juni til 7. juli i år.

En opplevelse det bør være verdt mye penger å få med seg.

Totalt har videoene til 25 år gamle Rihanna blitt sett 150 millioner ganger siden Biebers rekord ble satt i oktober. På Facebook har Rihanna 67 millioner “likes”. Hun slår Bieber også på denne arenaen; han har “bare” 51 millioner “likes”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JF8BRvqGCNs[/youtube]

Rihanna er fortsatt under Jay Z sine store vinger, men dama begynner å bli voksen, hennes turbulente liv med bråkmaker og tidligere kjæreste Chris Brown, er neppe noe fornuftig valg av far til sine barn.

– Mye tyder på at verdens mest sexy dame lever litt i unåde med seg selv og sitt indre. Hun er ofte å se mer naken enn påkledd og skriker etter oppmerksomhet sent og tidlig. Dessverre så kan mye tide på at Rihanna ikke har det bra mentalt.

– Hele Europa gleder seg uansett til å sette kursen mot deilige Danmark til sommeren, det vakreste eventyret av dem alle foregår i Roskilde, det er bare å bestille billetter først som sist. Måtte Rihanna få skikk på livet sitt slik at hun er klar til å gi alt  på en av de mange scenene på årets Roskilde festival.

Skjønnheten fra Saint Michael på Barbados, spiller i Oslo 25. juli og i Bergen dagen etter. Alle billetter ble revet bort på rekordtid.

Rihanna er i skrivende stund verdens absolutt største kvinnelige artist. Muligens også den flotteste…

Kilde: P3.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fredag den Hellige!

Hva er det med nordmenn og fredagen? For veldig mange er den rene helligdommen i form av at den skal...

Våren kommer, kle av deg og løp naken du også…

Endelig er vi ferdig med vinteren. Mars er på alle måter definisjonen på vår enda det kan være både snø...

Lukk