at nokon kunne tru at det gikk ann å blogge, og i tilegg tjene penger på det!

Å joda, det går fint det, til og med her oppe i steinrøysa oppe i nord. Der det i global sammenheng nesten ikke bor mennesker. Vi er vel på topp tre i verden-  på å eie egen pc her i landet.

Og da er det faktisk ganske mange tusen som også bruker tid på bloggen sin.  Ca 15000- Og kanskje så få som 10% tjener gode penger på å skrive blogg om alt og ingenting. Men det er et tankekors at du må se ut som » a million bucks» eller skrive om ting som hører privatlivet til, eller ha ekstremt fokus på kjønn, sex eller legning.

Det er jo leserne som bestemmer dette, og da er det sikkert riktig og, at det er det leserne vil ha som automatisk må være på toppen av blogglistene og. Det vil si det sier litt om hva folk er opptatt av sex relaterte emner og pene mennesker.  Ikke noe nytt med det. Folk har jo vært opptatt av nettopp det i århundrer!

Men, vi andre dødlige som bare vil skrive, hvordan skal vi komme ut til almuen? Forslagene jeg har fått er mange. Du må pinge innlegene på SIDE2, du må skrive ofte på bloggen, og lag profil på Facebook, og du må ikke glemme å sende link fra bloggen når du skriver innlegg andre steder.

Hmm, ja vel.Men  jeg tror ikke det hjelper i det hele tatt. Jeg tror du må være villig til å skrive om det som opptar folk flest, legge ut bilder av alt og alle på bloggen, og du bør helst se bra ut asså! Min blogg er ny, og jeg har mye på hjerte som jeg skriver om. Men jeg har jo innsett at jeg kommer til kort mot de store kanonene som er på bloggtoppen-

 Det viktigst for meg er å bli lest- og å få feedback på det som er skrevet!

At det finnes folk som kan skrive om seg selv, og tjene penger på det i tillegg er i for seg heller ikke nytt. Det nye er at det skjer på nettet!

Det kan samenliknes med en selvbiografi, bare at du bytter ut innholdet etterhvert som det passer hvem som leser…

Blogging er kommet for å bli!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Spillets makt

I de fleste "reality" serier på TV, Farmen, 71 grader Nord, Paradise hotell, Robinson osv. Der er det et spill som foregår...

Briller eller linser?

[polldaddy poll=3112305] De aller fleste kan jo velge, om du vil bruke briller eller linser. Men det er de som...

Lukk