[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kZBxX9vnaYI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DaEcEvK3Sm4[/youtube]

Dere Lam er fra San Fransisco og er en av de mest spennende designere i verden-

Derek Lam er en Amerikansk mote designer. Han ble født i San Francisco , California og er av Kinesisk-amerikansk foreldre . Lam er den yngste av tre søsken. Hans foreldre hadde en bedrift som importerte klær fra Asia , og hans besteforeldre drev en vellykket tekstilfabrikk i San Francisco som spesialiserte seg på brude -og brudekjoler .

Han er kjent for å stå i med modellen som går modell for hans kolleksjoner. 

Han debuterte på New York Fashion Week i september 2003 . I 2005 vant Lam på CFDA Perry Ellis Swarovski Award for nye designere og startet sin egen linje av klær . I tillegg til klær , har Derek Lam også en linje med sko og smykker. I februar 2010 lanserte Derek Lam en ny internett butikk som selger en redigert samling av ready-to -wear og tilbehør .

Lam ble uteksaminert fra Parsons School of Design i 1990 .Så det er liten tvil om at det er en meget erfaren designer som gjør større og større suksess. 43 åringen hadde nylig visning på New York Fashion Week i Lincoln Center og gjester som Leighton Meester, Glenda Bailey og Rashida Jones blant andre, var tilstede for å bivåne de nye kreasjonene.

Derk Lam designer også håndvesker. Hans nyeste kreasjon er denne flotte Evie Clutch er allerede en bestselger og kommer til å gå andre designer perler som D&G, Louis Vuitton og andre en høy gang.

  Denne koster kun 890.00 Dollar

Jeg kjenner ikke fashion markedet godt nok til å uttale meg,  men jeg gjør det uansett. Det ser ut til at nettopp Derek Lam har alle kvaliteter som skal til for å nå den absolutte verdenstoppen-

Jeg skulle bare ønske at samtlige designere kunne valgt modeller som ikke er så tynne som de fleste er. Det er blitt en bedring, men mange modeller ser direkte syke ut- hva er poenget med det? 

Du kjenner kanskje buksedressen, jumpsuit eller harembuksen? Dette var vårens hippeste plagg- Designet av giganter som Marc Jacobs ( han som designer til Big Size damene- yes!) Giorgio Armani og nettopp Derek Lam.

Klikk for neste

Gwen Stefani

http://nymag.com/fashion/fashionshows/designers/bios/dereklam/

http://dereklam.com/shop/season/fall-winter-2010.html

http://dereklam.com/

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Drittsekk!!

  Jeg må bare dele dette med mine deilige lesere. Enda det absolutt ikke er noe å skryte av i...

I love curves

Asså. hvorfor skal de fleste klesbutikker ha klær til både damer og menn som de ser ut til å være...

Lukk