Det faktum at flere av de nærmeste konkurrentene skifter til en ny og uprøvd manager, når Chelsea henter hjem sjefen, betyr det at Chelsea må finne seg i å være favoritter. Arsenal beholder riktig nok gode gamle Arsene Wenger, men han har ikke lykkes like godt de senere årene heller. 

Savnet av Thierry Henry i knallform og så salget av juvelen Robin van Persie gjør ikke Arsenal til noen gull-favoritt heller.

Manchester United har sagt at de vil forsterke laget, David Moyes er en dyktig manager, men kan på ingen måte forventes å ha den formidable suksessen som Sir Alex hadde med de røde djevlene.

Manchester City har fått på plass Manuel Pellegirin, han får kjøpe det han selv ønsker, men en ny manager som ønsker å bygge nytt lag med sine spillere trenger tid, det er fordel for Chelsea.

José Mourinho kjenner Chelsea spillerene, ikke alle, men noen. Han kjenner fansen og miljøet, for han er dette å få ta over London-laget for andre gang som å komme hjem. Han tar også med seg sine hjelpere fra Real Madrid.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a2sY59F1nuk[/youtube]

Rui Fara (Fitness-coach) som har vært med Mourinho i flere år, også i Chelsea.

Silvino Louro (keeper-coach) som har vært i Portugal, og en av grunnene til Petr Cech’s fantastiske karriere.

Jose Morais (coach) var sammen med «The Special One» i Porto og i Inter, men ikke i Chelsea før.

Steve Holland (coach-reserves) tok Chelseas andre lag til mestere i England i 2011, jobbet senere for A-laget under Villas- Boas og Di Matteo.

Mulig vil det komme inn enda en assistent i trener-teamet til Chelsea.

– Nå kan du kanskje mene at det er for lett å legge alt ansvaret på at Chelsea vinner Premier League pga en mann. Poenget er at det er nettopp derfor det er José Mourinho som kommer tilbake at Chelsea vinner. Han vant ikke i Spania med et fantastisk lag, men det var i den spanske liga der Barcelona også spiller.

I Premier League er det ingen lag som de to spanske, ikke kommende sesong, bortsett fra Chelsea.

Foreløpig har det ikke vært mange nye signeringer for noen av toppklubbene. Den brasilianske Hulk skal være linket til London og Chelsea fra Zenit St. Petersburg. En avtale verdt £35 millioner.

Mye tyder på at det er John Terry som forblir kaptein når han spiller fra start. Frank Lampard har som kjent fått et års forlengelse på sin kontrakt.

José Mourinho er kjent for å være svær i kjeften, og han har en selvtillit som går langt utenpå den rådyre dressen hans. Nettopp det er portugiserens signatur, han tar støyten og oppmerksomheten bort i fra sine spillere, slik at de kan vinne fotballkamper. Allerede to måneder før seriestart er Mourinho ute og erklærer Liverpool, Arsenal, Tottenham og de to Manchester-lagene som favoritter til å være med i kampen om ligatittelen.

Smart, og det legger selvsagt press på de andre lagene.

Foreløpig skal man ikke være for bråkjekk og legge ut hele tabellen før det er sparket en ball på ball-øya, men det kommer.

Chelsea vinner fordi de har klart å hente hjem sjefen.

 

Vargas

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Expert-annonse smakløs, men genial

All reklame er god reklame har EXPERT annonsørene tenkt når de laget denne usmakelige annonsen, og de har tildels helt...

A-ha fikk St. Olavs Orden av 1. klasse

Norges største og mest suksessrike gruppe mottak nylig en hederspris få musikere forunt. A-ha mottok St. Olavs Orden av 1....

Lukk