Derfor vinner du på dine Google-søk, du som vet hva søkemotoroptimalisering er og hvordan dette fungerer i praksis. Google har vært slappe tidligere, men nå er verdens mektigste søkemotor strengere enn noen gang. Ergo er også SEO viktigere for din nettside, nettbutikk eller blogg også.

Estimated reading time: 6 minutter

Unik tekst

For at du i det hele tatt bli lest og funnet i Googles enorme lager av artikler, millioner på millioner av innlegg og tekst, bør innlegget ditt være av en viss kvalitet. Ikke kopier av dine andre artikler, eller kanskje enda verre, kopi av andres arbeide. Både tekst og bilder eid av andre, bør du ikke bruke uten samtykke.

Det kan faktisk bli ganske dyrt. Ta ansvar og stå for det du presenterer til andre. La heller din tekst være bare din, unik og ekte, vær stolt av det du publiserer live.

Lest? Kryptovalutaene er framtidens betalingsmiddel

Gjør deg flid med teksten, med bildene, med innholdet, at det er til nytte for dine lesere. At du faktisk har en nyhet eller et produkt å presentere. Slik at leseren ikke forsvinner i det øyeblikk de har skummet gjennom bildene uten å lese teksten.

Podcast

Podcaster er mer pop enn noen gang. Fordi det tar for lang tid å lese innhold med en viss mengder tekst, framfor det å gjøre to ting på én gang. Tiden er knapp for de fleste av oss. Eksempelvis å strikke og lytte til podkast, samtidig, trene og lytte til podkast, kjøre bil og lytte … ja, du tar tegningen?

Men fortsatt er det en stor fordel å kunne bli godt synlig hos Google, for en nettside.

Vi som har skrevet artikler på egen nettside, gode blogginnlegg gjennom elleve år, har lært en hel del.

Særlig om hvordan vi skal tilfredstille krevende kunder som ønsker å være synlig over tid via World. Wide. Web. God markedsføring kommer ikke av seg selv. 

Derfor vinner du på dine Google-søk

Dessuten er Internettet slik vi kjenner det, kommet for å bli. Det er et enormt potensiale for alle som har et budskap å formidle, et produkt å selge, uansett hva du ønsker å markedsføre. Les videre – vi lover å hjelpe deg.

For det er gjennom god nok SEO via Googles enorme søkemotor at mye av jobben gjøres, da får man god drahjelp, men det alene er ikke nok. Man må ha et raskt og godt innhold å presentere i tillegg.

Man bør bruke det for alt det er verdt, sosiale medier. Insta, Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn og Snap. Alle mulige digitale plattformer hvor det ferdes lesere, lyttere eller potensielle kunder du ønsker å nå ut til. Stemmestyrt-blogg er et godt alternativ til deg som vil gå fra blogg til Podcast.

Øverst i Google

Derfor vinner du på dine Google-søk, når du er nummer én på Google, da har du gjort mye riktig. La oss derfor vise deg et eksempel til etterfølge.

Du som digger serier på Netflix, har selvsagt hørt om “Papirhuset.” Verdens mest populære TV-serie, som ikke har engelsk som originalspråk.

Skriver du kun ordet “Papirhuset” i Google, kan vi garantere at denne artikkelen er å finne på første side. Det er bare å forsøke. Og det er vi veldig stolt over, at Vargas12.com er ofte den nettsiden du finner, om du søker på forskjellige ord eller setninger på Google. Det er åpenbart ikke tilfeldig.

Hvorfor kommer denne artikkelen på førsteside på Google, av alle artikler som er skrevet om denne serien og i tillegg er publisert 12. april 2020 – som snart er ett år siden?

Fordi artikkelen er så godt som perfekt mht SEO, som betyr søkemotoroptimalisering. Det har nok innhold som gir leserne det de søker etter. Riktig lengde, god overskrift, bilde og både interne, og eksterne linker.

Vi passer alltid på å ha minst et bilde, kanskje en video som passer og sørger for at fokus-nøkkelordene er nevnt nok antall ganger i teksten. I tillegg innrømmer vi at det er sterke krefter på laget, som sørger for å gjøre nettsiden vår lynrask. Det liker alltid Google, fordi da slipper leserne, eller søkerne om du vil, å vente unødig på artikler.

YOAST-premium

Vi bruker YOAST-premium, de beste i klassen på SEO, og vi betaler en liten sum i året for at WP Rocket skal hjelp oss med hastigheten. Og ikke minst, vi er alltid helt utrygg på at svindlere ikke skal herje med inneholder på siden vår. Og bruker derfor Wordfence Security – som en egen plugin på vår WordPress blogg.

Hvordan kan jeg dra nytte av denne siden som er så godt synlig hos Google, tenker du kanskje?

Vel, du kan begynne oppe til høyre på forsiden og lese deg nedover. Men beregne god tid. For du har ca 7000 artikler å lese gjennom. De fleste av disse er å finne høyt opp i Googles strenge regime. Derfor vinner du på dine Google-søk – når SEO er i varetatt.

Vi kan til og med skrive artikler for deg, eller du kan få legge inn egen artikler med dine linker. Enten på bloggens hovedside, eller som et vanlig innlegg på bloggen, slik som dette. Det bestemmer du som kunde.

Vi lover å gi deg den beste mulige oppfølgning og gir oss aldri før du er fornøyd. Punktum. Derfor har du ingenting å tape på å prøve ut en artikkel på denne siden. Det er nok også billigere enn du tror.

Hvor mange millioner potensielle kunder kan du treffe via gode søk på Google?

Ta kontakt i dag.

Vargas

Pin It on Pinterest