Mulig det ikke er noen interne stridigheter mellom blogglisten.no og Blogg.no

Men det er liten tvil om at det er blogglisten.no som stadig får flest bloggere. Mange flere hver eneste dag.

Er det plass til uante mengder bloggere, og hva skal alle de forskjellige bloggerne skrive om? Vet du hva du skal skrive om til en hver tid?

Noen skriver ofte, mange innlegg pr dag. Mens andre skriver kanskje noen få i løpet av en hel uke- Jeg er ny som blogger, men har noen hundre lesere hver dag- litt ut i fra hva jeg skriver om, men det kan se ut som toppbloggerne (topp10) har mange tusen lesere automatisk hver eneste dag. Det er godt gjort….

Er det faste lesere som da er innom allerede ved midnatt på hver og en av toppbloggerne? Jeg tror blogglisten.no nuller listen ved midnatt uten at jeg skal sette mye penger på nettopp det.

Da er det et tankekors at eksempelvis «VOE» og «Fotballfrue» allerede kl 0700 har mange tusen lesere,  mange flere enn alle andre bloggere. Jeg insinuerer ikke at disse driver med noe muffens, det har jeg ingen grunn til, og det tror jeg heller ikke. Jeg bare stiller spørsmålet. Kanskje flere lurer på det samme og kanskje noen kan svare på det….

Blogging er gøy. For noen blodig alvor, for andre en hobby. Jeg bruker blogging som en glimrende måte å få utløp for skrivertrang, meningsytring, og formidle tanker og spørsmål. Samt at det er en fin måte å komme i kontakt med andre bloggere på-

Jeg liker å blogge mye, for mye mener noen. Men jeg liker det, og jeg synes det gir meg mye tilbake. Ikke i form av kroner og øre, men i form av en stadig stigende lesergruppe og anerkjennelse for en god blogg. Det er en motivasjonsfaktor og ikke minst veldig hyggelig.

Men tilbake til blogglisten.no. Der er det i skrivende stund drøyt 25000 registrerte bloggere, og tar man med andre andre steder man kan være registrert med egen blogg som VG blogg, Blogg.no osv så er det nok nærmere en halv million bloggere i Norge.

Kan det bli, eller er det for mange bloggere?

Det ser ut til at det er de samme 10 som er på topp til en hver tid. Kan det være et signal om at de aller fleste bloggerne gjør en for dårlig jobb? Med å ikke gjøre egen blogg interessant nok?

Eller må man være svært vakker, vellykket og ha flinke folk rundt seg for å lykkes?

Vel, blogging er en fin hobby for mange og man trenger ikke være på topp for å synes det er gøy å skrive-

Er du i tankeboksen og har lyst til å starte å skrive så er det sikkert plass til deg også.

Bruk bloggen din til å spre glede, informasjon og positivitet. Da vil du lykkes. Men vær tolmodig, det tar tid å bygge opp en seriøs og belest blogg- ( bortsett fra Linneá da;) http://www.blogglisten.no/blogg/www.linniiie.com Hun er aldri positiv, men vi elsker bloggen hennes for det!

Jeg tror blogglisten. no vil ta enda flere bloggere fra blogg.no og bli enda større. Ser vi 30.000 i løpet av 2011?

/2010/10/toppbloggere-flykter-fra-blogg-no/

 

Vargas

 

Tags: Blogglisten

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Trekk ut nå!!

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=trdhHeYhXho&feature=fvw[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mD54IuutGR4&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RFoxC0Re4SY[/youtube] NORSKE SOLDATER I NYE KAMPER Soldatene fra det norske mentorbidraget (OMLT) var på patrulje ved landsbyen...

Er du lei kulde og vinter allerede?

Det er jeg og! Derfor går turen hit om ikke lenge!   De greske fantastiske øyer. Som du husker fra...

Lukk