Men måten den blir brukt på som teller sier de som har greie på det. Jeg er ikke helt sikker på det, men det kan jo være en trøst for alle med litt mindre enn gjennomsnittet størrelse på utstyret. Det er ikke sikkert at alle som sier de har greie på det har det heller, men det er mange meninger om emnet i hvertfall. Snittet er ca 14-16 cm og ca 12- 14 cm i tykkelse. Og der kommer vi til noe viktig, de som sier de har greie på det, de sier at tykkelsen teller mer! hmm godt  å vite for de menn som kan slå i bordet med ei » falukorv»!

Når det kommer til kvinners meninger om det meste så er det jo ikke så smart av menn å blande seg inn. Men når det kommer til dette emnet så har har alle kvinner en mening om det, og menn holder stort sett kjeft mens de ser ned…

Men, skulle emnet om kvinnens fordeler og attributter komme opp som tema så er de fleste menn raskt frampå å ytrer seg om hvor viktig fyldig rumper og store pupper er! Her er ofte størrelsen minst like viktig, fordi, hvis noen av delene blir for stort, så er det plutselig ikke så attraktivt lengre, merkelige greier!?

Jeg vet ikke om størrelsen teller eller ikke jeg, bare alt ellers virker som det skal!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ut å stjæle hester…

Av Per Petterson, er en av de beste bøkene jeg har lest den siste tiden. Den handler om en gutt...

Dompappen skjønner ikke en dritt…

Asså, det er snart midt i Mars, og snøen ligger mange steder over hele Norge. Mye snø mange steder! Og...

Lukk