Forfattere skriver bøker og er stolt av det. Av og til skriver forfattere bøker under pseudonym, fordi de ikke vil bli kjent for verket.

Eller de får for mye betalt for jobben og ønsker ikke å betale skatt for det.

Av og til gjør forfattere det motsatte. Gir seg ut for å være forfattere for verk de ikke har skrevet. Feigt og uakseptabelt. Men helt lovlig.

«Jeg angrer altså, kort og godt. Ikke på bøkene, for all del, ikke på dem, men på det fordømte pseudonymet Anonym. Det var ikke meningen. Ikke min mening, i alle fall. Og med det setter jeg punktum for det mest selsomme prosjektet jeg har vært med på», skriver hun i blogginnlegget.

– Erling Kagge blir sett på som en særdeles seriøs fyr. Og har selvsagt ikke kommet med dette forslaget. Men Anne Holt er også anerkjent for å være en populær og kyndig forfatter. Enten er det noen som lyver, eller så er det noen som har kommet seg inn på Anne Holts pc.

Man kan nesten mistenke noen for å ikke holde tett, men jeg nekter å tro at mennesker innblandet i dette velger å lyve for økonomisk vinning, eller en annen agenda. Kagge er en av få nordmenn som har vært på Sydpolen, Nordpolen og på Mount Everest ekspedisjonen.

Mange vil si at dette er spill for galleriet, eller avtalt spill fra begges side for å få opp oppmerksomheten.

Men, som sagt jeg tror ikke på det. Her er det andre involverte fordi begge parter har enorme verdier av ikke å IKKE  bli tatt for løgn.

Sagt på en annen måte, Anne Holt og Erling Kagge er for intelligente mennesker, til at de ville unngått en offentlig skittentøyvask.

Hvis ikke det er mange penger involvert.

Store pengesummer gjør de fleste blind for all moral dessverre …

Det er stor sannsynlighet for at sannheten kommer for en dag. Snart. Kan noen som står deg nær ha potensiale til å være en fremragende  forfatter, uten at du vet at det blir skrevet et ord?

Er du sikker på det?

Men, finner du boken «Ringeren fra GRIP» så bør du lese denne fra perm til perm og du vil huske den resten av din levetid …

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norge- Danmark tidenes viktigste kamp?

  Tabell Gruppe H Pl. Lag K V U T Mål P 1. Norge 3 3 0 0 +3 9...

FRP et politisk parti basert på løgner?

  Politikere er valgt av folket til å utføre politisk arbeide til det beste for nasjonen Norge. Politikere har mye makt...

Lukk