Av bibelen kan man leste at djevelen ville friste Jesus med forskjellige fristelser. Jesus stod i mot alle de utfordrende fristelser han ble satt ovenfor. Du har helt sikkert kjent på det i en eller annen setting. 

Som tenåringsmor har du sett på smug på din sønns fristende kamerater, på en sexy kollega, eller til og med sjefen din. Du vet at det hadde fått enorme konsekvenser om du ble tatt med buksene nede, og oppfører deg deretter.

Bare fantasien kan sette en stopper for hva man kan begjære å ikke, forbudte tanker gir ikke rom for handling.

Den forbudene frukten frister deg nettopp fordi det er forbudt å forsyne seg.

– Du ser kanskje på langt yngre jenter enn det du vet er den lovlig alder. Du tenker ditt og lar det bli med det. Hvorfor er det slik at vi mennesker av og til velger å ta for oss av den forbudene frukten, og tar straffen om man blir avslørt?

– Du som kvinne er redd for snakk, rykter og avsløringer på din egen person, derfor ligger du lavt å prøver å gjøre ting etter lover og regler. Allikevel er det innerste drømmer som river og sliter i deg, der du aller helst skulle bli påsatt av minst fire velvoksne negre som vet å behandle en kvinne på riktig vis, som bare negre kan.Der du er i sentrum.

Begjæret, lysten og spenningen som herjer i kroppen når du er i ferd med å gjøre noe du slett ikke har lov til gir deg enorm glede, i form av endorfiner som utløse i hjernen og du blir nesten ruset på din egen velvære.

Mange velger å leve med lystene og begjæret, andre går over streken og bryter loven for å få lov til å kjenne på spenningen det gir å gjøre det forbudte. Er det noen som ikke klarer å se for seg konsekvensene for sine gjerninger?

Tenkte Toska på konsekvensene før han sammen med fler andre ranet NOKAS i Stavanger? Neppe!

– Man skal selvsagt aldri gå inn for å bryte loven, men hva er det som får mennesker til å gjøre ting man ikke burde, for så å blitt tatt for det? Bli dømt, og havne bak lås og slå ut i fra hvilken gjerning man har utført?

Penger? Lidenskapen det er å kjenne på det forbudte, bli tatt eller ikke?

Hva har du gjort som er forbudt, og som ville ha gitt deg en eller annen form for straff?

 

Foto:  orangemick

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
The Hobbit The Desolation of Smaug

Du har sett de tre første filmene om ringen. Ringenes Herre. Trilogien som for mange er den ultimate eventyr historien...

JA til søndagsåpne butikker!

Så lenge det finnes butikker og det finnes kunder så er det rom for åpne butikker på søndag. Vi må...

Lukk