Prikken over i’en kan være den lille sorte, eller en truse med blonder. Sexy kvinner blir ikke helt perfekt før også antrekket sitter som det skal. Det er lettere sagt enn gjort, for hvor finner man det lille ekstra?

– De vanlige og litt kjedelige butikkene i de fleste kjøpesenter i Norge har lite, eller ikke noe utvalg det er verdt å skrive hjem om. Er man litt tålmodig og leter på Internett, er det faktisk mye fint i alle størrelser.

Butikker på Internett med respekt for seg selv, har alle størrelser fordi det finnes så mange forskjellige typer mennesker. Store, små, høye, lave, smale og brede. Alle disse kvinnene har et like stort begjær og ønske om å kle seg sexy ved spesielle anledninger.

– Kvinner  som er litt større enn gjennomsnittet har enda flere utfordringer å finne noe sexy i butikken, på grunn av manglende eller dårlig sortiment. Her skal du få noen tips der du kan finne det lille ekstra stil store glede for deg å ta det på, og for han å ta av.

Table of Contents

Nettbutikker

Her er noen få utvalgte og tilfeldig valgte nettbutikker som kan ha det du leter etter:

carmakoma.com, pluss.model.mag.com, pinupgirlclothing.com, Newlook.com, Yoursclothing.co.uk, Greatglam.com. Eller Hipsandcurves.com

Kvinner med sexy undertøy føler seg også mer sexy med det lille ekstra. Hun føler seg mer feminin, attraktiv og får nok selvtillit til å vise at hun er stolt av kroppen sin. Selvtillit er som kjent viktig i alle faser av livet.

Noen menn ser ikke at kvinnen pynter seg for han, men de aller fleste gjør det, og de liker det.

Sexy

-Alle kvinner liker å se bra ut fra innerst til ytterst, alt hadde vært så mye enklere om det gikk an å få tak i noe lekkert, sexy og helt spesielt i en hvilken som helst butikk,  i en hvilken som helst by i hvilket som helst kjøpesenter.

Intet unntak uten regler, i noen få spesial-butikker i de største byene er det mulig å få tak i noe man liker, men da skal man lete lenge og i tillegg være heldig.

Er DU en frodig kvinne som sliter med å finne det du trenger av tekstiler og antrekk, fra innerst til ytterst? Vil vi gjerne høre din historie om hvordan du opplever å finne klær som du blir fornøyd med, eller mangelen på sådan.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Silly Season- Liverpool forsterker, mange nye profiler i Premier League

Straks er sommerferien over for alle de engelske og utenlandske spillerne som spiller i den engelske ligaen, og Silly Season...

Lukk