Dette blir hot i 20153 nettsider du burde holde et øye med

 Start februar med en kikk på disse 3 nettsidene, og kanskje det blir starten på et langvarig forhold. Her kan du piffe opp hobbylivet ditt og finne den rette tjenesten å dele interessene dine med.

Er du en vanlig iTunes-bruker? Kjøper du alle MP3-filene og CD-ene dine fra Amazon? Eller, du er vel ikke en av dem som piratkopierer musikken din? Det finnes andre løsninger for strømming og nedlasting som trår lettere på lommeboka.

Soundcloud er den største innovasjonen innenfor strømming av musikk de siste 5 årene. Tjenesten erstatter Spotify og «Grooveshark» som den beste plassen å oppdage ny musikk, i tillegg til la deg publisere din egen musikk, dine «remikser» og spillelister på nett.

Gjennom Soundcloud kan du følge plateselskap, artister, DJs eller arrangører, og du får ofte tilgang til gratis nedlastinger og andre godbiter.

Dette blir hot i 2015

Mange artister setter nemlig pris på hvordan tjenester som Soundcloud lar dem bygge opp et følge uten å måtte gå gjennom plateselskaper som tar kontrollen bort fra bandet.

Dette blir hot i 2015.

Dette er mest synlig på BandCamp, en annen tjeneste hvor tusenvis av nye og gamle band, samt små og store plateselskaper, selger musikk for en valgfri pris, eller helt gratis!

– BandCamp tilbyr en strømmetjeneste lik den på Soundcloud, men fortrinnet deres er at de tilbyr den høyeste «bitraten» (lydkvaliteten) du får tak i på nettet! Likevel så er det Soundcloud som oftest blir anerkjent som den beste nye plattformen for musikk i 2015.

For de spillelystne på søken etter et nytt spill, så har Bingonett.org en hyggelig overraskelse for alle som sårt ønsker et alternativ til det aldrende Candy Crush Saga. Dersom du ofte laster ned spill på Android eller iPhone, så er det verdt å ta en titt på bingospillene på nettsiden, som kan spilles om penger eller helt gratis.

– Bingonett.org fokuserer på bingorom og spilleautomater for bingolystne nordmenn, og nettsiden har også utfyllende informasjon om hvordan norske spillere kan registrere seg på spillesider som Maria, Bingo og Unibet.

Stadig flere spiller på mobiltelefonen heller enn datamaskinen eller spillkonsoller, så hold et øye med de beste nye mobilspillene på Bingonett.

Foto: Flickr

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sky Sports – 60 milliarder kroner for rettighetene til Premier League!

Sky Sports - 60 milliarder kroner for rettighetene til Premier League! Mektige, Sky Sport, med base i England har vunnet...

Valentines Day er avlyst i år!

Valentines Day er avlyst i år! Du biter på i år også? Bruker tusenvis av kroner fordi handelsnæringen har kopiert...

Lukk