Images of suspect number one (left) and suspect number two (right) were released by the FBI today at a press conference held in Boston

Foto: FBI

Amerikansk politi advarer om at dette er svært farlige mennesker som er bevæpnet, og at de blir jaget til de blir funnet, men det er politiet i samarbeid med FBI som skal gjøre den jobben. Ingen andre. 

– Et par hjemmelagde bomber (trykk-kokere) som kostet mindre enn 500 kr å lage, den drepte tre mennesker deriblant Martin (8) og skadet 183 mennesker. Terroren ble igjen svært synlig på amerikansk jord.

De ansvarlige er foreløpig ikke pågrepet , men FBI er sikre på å finne, pågripe og sikte de to etterlyste terroristene i følge CNN.

– Omtrent tre timer etter at de første vinnerne i eliteklassen i Boston maraton hadde fullført løpet, ble to kraftige eksplosjoner utløst like ved mållinjen på nordsiden av Boylton Street. Eksplosjonene ble utløst med rundt fem sekunders mellomrom. Bombene var plassert mellom 45 og 90 meter fra hverandre.

Boston sentrum Foto: Euronews.com

– Gjennombruddet kom da FBI klarte å finne de mistenkte fra filmen på et overvåkingskamera midt i mot der bomben gikk av, i de setter i fra seg en sort ryggsekk på hvert sitt sted med få meters mellomrom.

Politiet i samarbeid med FBI har gått gjennom tusenvis av Smarttelefon-videoer, overvåkingskameraer og til og med kamera som maraton-deltagerne brukte på hodet da de deltok, er sjekket.

USA kan ikke slappe av et sekund, noen er ute etter å skade President Obama, politikere, kvinner, barn og andre sivile døgnet rundt hele tiden. Et av brevene skal være stoppet før det kom fra til presidenten. Dette inneholdt det meget giftige og dødelige stoffet «Risin».

Terrorberedskapen i USA er på sitt nest høyeste etter de siste dager hendelser. Det er dessverre ikke snakk om det vil skje et nytt og kanskje verre terrorangrep på USA, men når.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Terroristen jobber på spreng med sitt virke fra Ila

Om det er en videreføring av ondskapens Manifest eller nye "politiske" tanker, ideer og "politiske" planer, er det bare alle...

Boston-maraton terroristen identifisert

Et par hjemmelagde bomber (trykk-kokere) som kostet mindre enn 500 kr å lage, den drepte tre mennesker deriblant Martin (8) og skadet...

Lukk