NORGE, selvsagt, var du virkelig i tvil om det?

 

Redd Barna har for 12. gang laget en rangering hvor de legger vekt på helse, utdanning og økonomiske forhold for kvinner og barn i 164 land.

Skal man tro rapporten fra Redd Barna er Norge det beste landet for mor og barn, mens Afghanistan regnes som det verste stedet.I hvertfall for en mor og hennes barn, kommer Kongeriket Norge best ut.

Føler du at dette stemmer, eller mener du det er andre land som kommer foran på listen?

 

Foto: Nettavisen.no

 

– Det har vært et Annus Horribilis for Norge og det norske folk dette året 2011. Et år med terror, sorg, redsel, lengsel og samhold. Nå er det slik at mange trodde det var muslimske terrorister som hadde tatt turen til et sommer-stille Norge for å sprenge Oslo i fillebiter. Så var det en nordmann og ingen muslim.

Akkurat det har vi kanskje lært noe av alle sammen. At vi ble rammet så ettertrykkelig av en norsk statsborger, som kunne ha gått inn i en norsk reklame for Norge i hvilken som helst rolle.

Til tross for 22. juli og skrekkdøgnene som fulgte er Norge det beste landet å bo i.

Kvinner i Norge har generelt høy inntekt, Norge er blant de land med den laveste spedbarnsdødeligheten og vi har en av de mest sjenerøse foreldrepermisjonsordningene i hele verden.

Derfor kan alle barn som blir født med norsk pass rope ut sitt gledes hyl over å ha trukket vinnerloddet. Å bli født i Norge er det aller beste landet i verden, da vil han eller hun ha sjansen til å bli over 80 år gammel.

Om det er like stas å bli så gammel i Norge, det sier ikke rapporten stort om.

 

Vargas

 

Kilde

 

NRK.no

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ut på tur aldri sur- bruk høsten før vinteren kommer

  Nå er det snart vinter, og vi går mot den mørkeste tiden på året. Det betyr mange timer mørkt...

2005 YU55 – Asteroide svært nær jorden

HVIS Asteroiden 2005 YU55 hadde truffet planeten jorden, ville det være en av de største katastrofene i vår tid. Sjansen...

Lukk