‘Mye vil ha mer’ er et kjent ordtak. I toppfotballen er det mer penger enn de aller fleste andre steder. Og i Premier League, samt i La Liga tjener de beste; enorme summer.

Serieleder Chelsea har en kontroversiell toppscorer, Diego Costa (28), 14 så langt denne sesongen.

Han vil heller til mer penger og større lønn i Kina, i følge britisk presse, enn å bli værende i kontraktstiden ut med Chelsea, til 2019. Grådigheten finner ingen grenser, om dett har en snev av sannhetsgehalt i seg.

CHELSEA SEPTEMBER 2014 RESULTS

The_Old_Grey_Wolf via Compfight

Diego COSTA screensaver - season 2014-15 – PC & Smartphone size

The_Old_Grey_Wolf via Compfight

 

En ryggskade som Chelseas leger ikke har særlig tillit til, skal være årsaken til at den kontroversielle spissen ikke har trent de siste dagene. I følge BBC, skal Costa ikke være med i troppen til Leicester lørdag 14. januar og det skal ha vært en heftig krangle mellom manager og spiller nylig.

Dramatisk, men troverdige kilder. Diego Costa, kan faktisk ha spilt sin siste kamp for Chelsea, overgangsvinduet er som kjent åpent til 31. januar.

The news comes amid reports he is the subject of an offer to move to China that would be worth £30m a year.

BBC.com

I Chelsea, tjener spanjolen blant de aller beste spillerne i Premier League per år, og kostet 335 millioner kroner da han ble signert av José Mourinho i 2014, fra Atletico Madrid. I skrivende stund ligger altså London-klubben an til å gjøre det svært godt på aller beste nivå i England, men den kinesiske klubben Tianjin Quanjian, skal være villig til å gi Diego Costa, status som verdens rikeste fotballspiller.

For å oppnå en slik tittel, skal lønnstilbudet i følge BBC, lyde på uvirkelige £30 millioner, som tilsvarer mer enn 300 millioner kroner per år.

Problemet for Chelsea og manager Antonio Conte, blir med ett formidable, de mister sin toppscorer, om det viser seg at han ønsker å forlate klubben og streike seg gjennom kontraktstiden, for å tvinge fram et salg.

It is understood Blues owner Roman Abramovich is not interested in releasing him from his contract, which expires in 2019, and would not entertain the idea of being forced to do so.

BBC.com

Før tapet mot Tottenham nylig, hadde de blå fra Stamford Bridge, imponerende 13 seiere på rad i Premier League. Uten toppscorer, urokråke og førstevalget på topp, kan Chelsea gå en vrien vår i møte. Særlig fordi spesielt Manchester United har fått vann på mølla.

Er det grådig, eller er det spillerens privilegium å melke systemet så lenge man har et navn som gir store penger i lønningsposen? Vi mener det kommer an på måten man gjør dette på. Costas måte er nær patetisk. Men hva gjør man ikke for 300 millioner kroner i årslønn.

Grådigheten lenge leve. Fra London til byen og laget Tianjin, som er ledet av tidligere verdensmester for Italia, Fabio Canovaro. Men æren da Costa, den har du lagt igjen i garderoben hos Antonio Conte. Makan!

 

Kilde: BBC.com

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Rollespill krydrer sexlivet

Mange par sliter med å tenne hverandre etter et langt samliv. Da kan spennende sex-leketøy, rollespill og pirrende kostymer kanskje...

Manchester United med 9 seire på rad, nå venter Liverpool

José Mourinho har fått ro i rekkene, Manchester United spiller tidvis bra fotball, men framfor alt, de vinner kamper på...

Lukk