Du som privatperson eller din bedrift kan nå lett få orden på inngående og utgående post.

– Mer enn 200.000 nordmenn har allerede registrert seg som bruker hos Postens nye digitale verktøy som er en revolusjon for Posten.

For brukerne, for handlende, for deg som mottar og sender post, og for offentlige kontorer som sender brev og dokumenter ofte til andre bedrifter og privatpersoner vil dette effektivisere postgangen.

Nå går dette på sekunder i stedet for en dag eller to.

Motta viktig post som fakturaer, helsepapirer, forsikringspapirer og brev fra offentlige etater. Les brev på din datamaskin, mobil eller nettbrett.

Mange bruker mail, Facebook, Viber, Twitter, SMS og til og med brevduer for å sende viktige beskjeder. Allikevel har vi bruk for Posten. Før, nå og i framtiden.

– Digipost vil gjøre hverdagen lettere for alle fordi alle bruker et felles digitalt system som du kan bruke til å sende og å motta post. Man må ikke være noe datageni for å bli bruker, dette klarer alle, du må bare ha tilgang til en PC.

– Du kan nå invitere andre brukere til Digipost når du sender brev. Dersom du ikke finner den du ønsker å sende brev til kan du nå sende en personlig invitasjon til den du forsøker å komme i kontakt med.

-Dine elektroniske kvitteringer kan nå vises i Digipost app-en for iPhone og iPad. Praktisk å ha med seg kvitteringen uansett hvor du er. Alle typer filer kan lastes opp til arkivet, inkludert bilder, dokumenter og tekstfiler. Nå kan alle viktige dokumenter uavhengig av filformat lastes opp!

Norge og nordmenn er det land i verden som har best tilgang på Internett og i tillegg er kyndig nok til å bruke det fornuftig, i forhold til hvor mange vi er i dette landet.

De fleste husstander har en eller flere PCer, du vil få stor glede av Postens nye digitalsystem på nett.

Når du er registrert, kan avsendere velge å kun sende deg brev i Digipost. Dette betyr at du ikke mottar brevene på papir. Du kan enkelt deaktivere dette.

Hvorfor ikke registrere seg med det samme?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Rødvin- liker du et glass til det rette måltidet? Nå blir den dyrere!

Handelslekkasjen mot Sverige vil nærme seg svimlende 15 milliarder kroner, mye av dette er også varer nordmenn kjøper på Systembolaget....

Lukk