Hvordan du ter deg, hvordan du behandler andre og ikke minst hvordan du behandler deg selv fra du er svært ung., ja faktisk fra du er bare et par år gammel, er med på forme din personlighet.

Det som er deg, den du er resten av ditt liv. Alle kan endre seg, men grunnstammen dannes svært tidlig i livet.

Husk hvem du er, hvem du har som de nærmeste i familien og vik aldri fra det faktum at alle rundt deg har deg kjær. Du er viktigere enn du tror, du har mange som er glad i deg og vil deg det beste i livet.

Med en innstilling til at problemer skal være utfordringer foran hinder og viten om at du kan løse en hver floke, er veldig mye gjort på en broket vei. Veien og disse dager ofte kalt livet, er det opp til deg hva du kan oppnå. Stol ikke på andre enn de som står deg nær eller på forbilledlig vis har gitt deg god grunn til å vite at de vil deg vell.

Emilie 32

Foto: Copyright Morten Pettersen

– Ditt liv vil være gjennom enorme endringer fra krybbe til grav, din sti kan på virke livet i nye retninger etterhvert som du lever. Sykdom, plutselig død, økonomiske problemer, personlige utfordringer med flere partnere, en alene og flere på en gang. Din personlighet er med deg hele veien og er din styrke. Alltid.

Vær sterk, finn din styrke fra ditt indre og lev livet på tross av alle vanskeligheter. Det er bare en av deg, du har så uendelig mye styrke. Tving deg selv til å bruke den. Ikke alltid, men når det er nødvendig.

Planlegg livet i grove trekk. Studere, jobb under utdanningen, bli ferdig med utdannelse, jobbe mest mulig, spare mest mulig. 50 til 55 år, leve livet i frihet fra alt annet og bare surfe på en frihetsbølge resten av livet.

Underveis vil livet ta uante vendinger, du blir kanskje gravid, du forelsker deg i studietiden og blir boende på et annet kontinent i mange år. Man må ta høyde for at ikke alt går som du planlegger eller forventer.

Din personlighet er utvilsomt din viktige styrke, bruk den!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
I natt blir en kvinne voldtatt- blir det deg?

De aller fleste menn tar sterk avstand fra voldtekt mot kvinner- dessverre så blir noen voldtatt neste hver eneste uke...

Skal vi Danse- Morna Carl I Hagen!

Norges mest pr.kåte mann fikk mast seg med i TV2s dansekonkurranse i beste sende tid. Nå er derimot tiden allerede...

Lukk