Din tur til å vinne Farmen? På tide, tenker du kanskje? Overskriftene er mange og digre, Farmen-kaoset ser ut til å legge seg med at en av finalistene går ut som en meget dårlig taper, all den til produksjonsselskapet Strix, ikke har noen uærlige sjeler i sine rekker.

Kjetil som sammen med Tonje stod igjen som én av to finalister, påstår nemlig at han fikk vite om flere spørsmål, før finalen – noe som er tilbakevist av TV2.

Meld deg på Farmen 2019, her!

Dermed er det Tonje som står igjen som vinner av Farmen 2018. Hun visste nemlig når første verdenskrig ble avsluttet, prikk på dato. 11. 11. 1918. Jeg visste det ikke, gjorde du?

Kudos til Tonje for kunnskap, kløkt og sikkert litt flaks. Det er lov å ha det.

Din tur til å vinne Farmen?
Foto: TV2 Underholdning

Selvsagt ønsker man å vinne når man kommer til en finale hvor premier er på 1,3 millioner kroner. Det ligger i menneskets natur, såpass egoister er vi, men å dumme seg ut foran mange hundre tusen mennesker på TV, der utfallet sannsynligvis blir værende som det er, at man har tapt, det er både dumt og idiotisk. Kjetil vinner ikke annet enn et dårlig omdømme, han framstår som dårlig taper og som grådig. 

Din tur til å vinne Farmen?

Vennskapet med den andre finalisten, Tonje, framsto som både ekte og genuint gjennom hele Farmen-sesongen, der begge var oppriktige venner og sto stort sett på samme lag, med få unntak. Da blir det flaut, platt og dustete – og ikke innse tapet, ved å glede seg over at det var hans nærmeste allierte som faktisk vant. Vi tror mer på programlederen, Gaute Grøtta Grav, enn vi tror på stormannsgale Kjetil. Strix, som produserer Farmen for TV2, kan på ingen måte risikere hele Farmen-konseptet på å ha uærlige medarbeidere som visker og tisker i buskene. 

Gaute forteller også til TV2, at alt er gjort for å sjekke om det kunne ha vært gjort feil underveis, men kommet fram til at det er Tonje som er den rettmessige vinneren av TV2s største og viktigste reality-satsing, nemlig Farmen. 

I disse dager rulles Farmen kjendis i gang. Da er det all grunn til å håpe på enda mer god underholdning, da en hel haug med mer eller mindre kjente ansikter, skal leve som de gjorde for hundre år tilbake i tid. En uvant situasjon for de aller fleste, å kjempe for kampen om tilværelsen uten strøm, innlagt vann i pakt med sine konkurrenter, tett på dyr og vakker natur. 

Du som liker Farmen som underholdning, har kanskje sett for deg hvordan det ville være å bo på en gård, tett på 13 andre deltagere, med begrenset mat, lite søvn, hardt arbeide og mye baksnakking i opptil 11 uker? I så fall, bør du endelig ta motet til deg og sende inn en søknad. Husk at du kan også melde på andre, som du mener ville ha passet inn på Farmen, men da må du være sikker på at vedkommende vil takke ja til tilbudet, om dette skulle komme. 

Du kan også melde på mamma, pappa, bror, søster, kollega eller venninner, men ikke nøl med å skrive en forrykende søknad for deg selv. Det er nå du har sjansen til å bli rik, berømt og få oppleve hendelser du aldri kunne ha drømt om, og kanskje få venner for livet. Mulig du får uvenner også, for alt kan nemlig skje når premier dere sloss om – er på langt over én million kroner. 

Send inn din søknad allerede i dag!

Her er litt om det du bør vite før du søker: 

Svar ærlig og utfyllende på spørsmålene, og ikke vær redd for å by på deg selv!

Før du begynner, pass på at du har bilder av deg selv klare; bilde av ansikt, helfigur og et valgfritt. Vi anbefaler deg også å lage en kort og enkel videopresentasjon. Denne kan du filme med mobilkamera. 

Farmen spilles inn over 11 uker sensommer/høst 2019.

Søknadsfrist er 01. april

Her er søknadsskjema for Farmen 2019! 

Kilde: TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Selvmordstallene øker!

Selvmordstallene øker blant unge, og i følge NRK.no, er det særlig unge jenter som velger å forkorte livet. I Brønnøysund,...

På tide med trekant?

Man vet ikke hvem man blir sammen med, før man har blitt kjent på ordentlig. Når man velger en partner,...

Lukk