Dine favoritt-nettsider har alt på et sted. Komplett, FINN og andre store nettaktører har det til felles at de samler alt på et sted. Hva du søker etter er nettsidenes viktigste agenda gjennom dagen, og morgendagen.

Din mening, dine ønsker og dine søk på internett er av stor betydning. 

Norge største nettavis, VG – har f.eks både nyheter, vær, programinformasjon, økonominyheter og oppskrifter, på en og samme nettside.

Både det du trenger å vite, og en hel del det ikke er viktig å få vite. Nettopp for å fange så bredt som mulig, får å få oppmerksomheten fra så mange kunder som mulig. Jo flere kunder/ lesere, jo flere klikk som igjen genererer penger i kassen.

Er det rart papiravisens død er like rundt hjørnet? En trykket avis, har jo gamle nyheter i det den havner i butikkhyllene.

Dine favoritt-nettsider har alt på et sted
Dine favoritt-nettsider har alt på et sted

Dine favoritt-nettsider har alt på et sted.

Samle-nettsider er altså de internettsidene som skaffer flest lesere, og det er derfor det lønner seg å besøke aktører som vet hva de driver med, og som kan gi deg flere tilbud samtidig. Akkurat som Ole Brum, er det lett å si, ja takk – begge deler.

Stikker du innom f.eks spilleautomater, vil du finne et eldorado av ulike spillmuligheter til din forlystelse. Her finner du alle muligheter. Casino, spilleautomater eller bingo, fra en rekke forskjellige aktører, samlet på et sted. Med god kvalitet.

Vi sier ikke at det er dette som er fasiten for dine nettvaner, vi gir deg kun tips, på hvorfor samlesiden på world.wide.web er mer populære enn andre sider. Om man skal starte en blogg, eksempelvis – og man velger å skrive om sommerfuglens liv eksempelvis, har man i utgangspunktet et problem.

Det et begrenset materiale å skrive om etterhvert. Om du skjønner?

Velger man å samle det aller beste, viktigste og mest populære, som folk flest vil ha, klikker man seg heller inn på sider som har gratis spinn. Fordi man vet hva man finner der. Det beste på markedet, hva onlinespill, generøse tilbud, gratis-spinn og forståelige menyer angår. Der regelverket og innholdet ikke kan misforstås av noen.

Internett-tilbudene er i evig endring.

Nettet, isolert sett er kommet for å bli. Men de beste og mest innovative aktørene bruker enorme summer på å være først ute, med ny og bedre teknologi, samt nye og bedre tilbud til kundene.

Lykkes man å tilby noe ingen andre har tilgang til, kan man lett vokse inn i himmelen, med voldsom suksess.

Dagens populære bloggere og nettaviser, bør ikke hvile lenge på laurbærene. Om få år, er det utvilsomt andre muligheter enn de vi ser i dag, til å tjene store penger på markedsføring, ‘klikk-bates’ og annonser fra salgskåte aviseiere, annonsører og bedriftseiere.

Innen den tiden, bør du holde deg til bloggere og nettsider som kan gi deg det du snakker med dine venner om – i morgen.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United -ny tilskuer blunder på Old Trafford

I mai i fjor ble store deler av Englands nest største stadion evakuert, da det ble funnet det man trodde...

Harde pakker til jul?

Nå kan du få et godt tilbud på min krimroman "Mildred", den selges helt fram til julaften for kun 100...

Lukk