Dine favoritter på Netflix? Påsken går med til å se god krim, spise og drikke for mye, få dårlig samvittighet for å gå får korte turer på ski – da kan man like godt bruke tiden på det beste Netflix har å by på.

At film er best på kino er en sannhet med visse modifikasjoner, det all grunn er mulig å diskutere. Film er best der den er tilgjengelig, og med ny fantastisk teknologi kan du nå få kjøpt OLDED-TV som gir nydelig 4K-kvalitet, rett i stua, uten å måtte kle deg, kan du se uvirkelige serier og filmer fra strømmetjenesten – til en brøkdel av hva en kinobillett koster.

Her er noen av våre favoritter – for et voksent publikum:

  • Goldless
  • The Crown
  • House of Cards
  • Narcos
  • The Killing
  • Orange is the New Black
  • The Rain (kommer 4. mai)
  • Altered Carbon
  • Peaky Blinders
  • Breaking Bad

Dine favoritter på Netflix?

Dine favoritter på Netflix?
https://www.youtube.com/watch?v=mMUiRYoc76A

I tillegg til disse seriene, finnes det barnefilmer, dokumentarer, skrekkfilmer, humor og filmer fra øverste hylle. Selvsagt er det smak og behag hva man underholdes av, men kom ikke å fortelle oss at du ikke har Netflix fordi det er for dyrt.

En kinobillett er sjelden under hundrelappen, ser du en film på verdens største og beste streamingtjeneste, med mer enn 40 millioner abonnenter, verden over. Med tanke på hva du tilbys, for én måneds bruk – er prisen latterlig lav. Fordi Netflix har noe for alle. Barn og ungen ungdom og unge voksne, kvinner og menn i alle aldre.

Noen forsøker å fortelle oss at film er best på kino, mulig det stemmer, men nå finnes det så mange muligheter i hjemmet. Du får faktisk en svært god TV for noen tusenlapper, der lydkvaliteten koster mer enn et godt TV-bilde. Vi valgte en OLED-TV fra LG, 55 tommer som har et bilde vi ikke har sett maken til – noe sted.

Påsken 2018 kan altså tilbringes i godstolen, langt fra påskefjellet med minnerike filmserier fra det beste på markedet. Vi er klar over at HBO har kritikerroste serier og filmer som mange elsker. Netflix er vårt valg. Til tross for at vår favorittserie, ‘Game of Thrones‘ sendes på HBO.

Vi kan ikke annet enn å anbefale den digre strømmetjenesten på det aller varmeste. Bare sørg for å investere i godt bilde og god nok lyd.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vet du hva plogging er?

Vet du hva plogging er? Du har sett skrekkvideoene i nyheten, om all plasten som finnes i havet. Fisk fulle...

Har påsken slått opp med Jesus?

Har påsken slått opp med Jesus? Religion er så mangt og for mange er det viktigere enn noe annet. Legger...

Lukk