Championship skal fra og med lørdag 1. oktober sendes på TV. Discovery, som eiere Eurosport, viser samtlige 107 kamper som er igjen fra den nest øverste divisjonen. En meget god nyhet for alle  nordmenn, som elsker engelsk fotball.

Championship har lag som Norwich, Newcastle, Aston Villa, Leeds, Wolves, Nottingham og Derby. En rekke gamle storlag som har tusenvis av fans her hjemme. Siden sesongen ble avsluttet i mai, har ikke Championship hatt noen norske rettighetshavere før nå. Forrige sesong var den nest øverste ligaen i England, endel av Premier League-pakka TV2 hadde rettighetene til.

sky-bet-efl-logo-4-3238-3115494_613x460

 

Nå skrives det langt mindre om Championship, enn om storebror Premier League, naturlig nok. Men, det er noen som tar den gamle 1. divisjonen på alvor også. Heldigvis. Les deg opp om ditt favorittlag, på denne fantastiske siden til Championship-Norge. Her finner du alt du trenger, formtabeller, skader, resultater, tips og siste nytt om hvert enkelt lag. Anbefales.

Fra lørdag 1. oktober kan du se Rotherham mot Newcastle kl 1600 og godbiten Wolves mot Norwich kl 1830, norsk tid.

Vargas12.com er bloggen om trykker laget fra West Midland til sitt bryst. Som noen observante lesere allerede har lagt merke til. Vårt header-bilde på bloggen, er konturene tak- og tribuneseksjonen på Billy Wright Stand, på ærverdige Molineux Stadium, der Wolverhampton Wanderers spiller sine hjemmekamper. Og deler av byen Wolverhampton i bakgrunnen.

Nyrike Wolves, sikter mot stjernene og skal spille Premier League-fotball neste sesong – om de kinesiske eierne i Fosun Group, får det som de vil. Investorene har en formue som ikke ligger tilbake for noen i engelsk fotball. Wolves er den fjerde rikeste klubben på balløya, sett i lys av eiernes gjeldende formue.

Du kan også sen alle kampene fra Championship via D-play på nettet, men det er altså Eurosport Norge som sender TV-kampene. Det er all grunn til å glede seg. Og det er enda en god nyhet, dette er nemlig gratis, om du har f.eks GET, som din kanalleverandør, gå inn på nettet og velg Eurosport Norge, som en av dine faste kanaler. Helt uforpliktende.

Takk Discovery!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League – hvem kan ta Manchester City?

Premier League - hvem kan ta Manchester City? Slik Pep Guardiola's menn har spilt siden seriestart, er det ikke sikkert...

Når kjemien stemmer – søknadsskjema her!

NRK har gjennom hele høsten, brukt vitenskaplige metoder, for å se om det kunne løse en kvinnes vei til kjærligheten....

Lukk