Martine Rygvold (25) og Georg Lipai (17) er de to første som har klart å komme gjennom nåløyet, og som er klare for å være med i finalen der det blant annet skal spilles inn musikkvideo. 

Det var et skyhøyt nivå på de deltagerne som var med i den første direktesendingen i IDOL, der kun 2 av 8 med flest stemmer kunne gå videre. Det betyr at mange svært dyktige deltagere allerede er ute av IDOL. Det er nå man får fram de virkelige artistene som har det lille ekstra som skal til .

I følge TV-seerne var det altså Martine og Georg som hadde det som skulle til, man kan ikke annet enn å si seg enig. Bedøm de to finalistene selv:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P20QKUK5nUI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2dhluCtk1G4[/youtube]

IDOL er Norges største sangkonkurranse der vinneren får platekontrakt med selveste Jan Fredrik Karlsens plateselskap «Playroom». I tillegg til å få all den omtale som en seier i anerkjente og populære IDOL, gir det vinneren et springbrett få andre artister er forunt.

Om du er usikker på hvordan den videre konkurransen skal foregå, så er det en enkel forklaring her.

– Det er DU som bestemmer, ikke dommerne, derfor må du stemme på din favoritt. I de neste direktesendingene vil det på ny være 8 deltagere, der kun 2 går direkte til finale. Slik vil det være til det er 8 finalister klare. De to siste plassene er det dommerne som skal bli enige om, gjennom et såkalt «Wild Card», det betyr altså at det er to artister som er stemt ut som allikevel får sjansen til å vinne IDOL.

Om du har en eller fler favoritter, så vet du hva du må gjøre. Stem, stem og stem.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Snart er det over- forholdet ditt vil ta slutt…

Dessverre så er det alt for lett å gå fra hverandre I dag. Mange par har problemer I forholdet sitt...

Her er de 40 IDOL semifinalistene 2013!

IDOL har 10 årsjubileum i år, og det vil de markere med å plukke ut 10 fantastiske finalister som skal kjempe om...

Lukk