– Norges største bank må søke etter vikarer i god tid før sommeren om alle de titusener i den digre banken skal få en verdig og velfortjent sommerferie, i løpet av de få ukene det er sommer her i landet. 

Kan du jobbe minimum 3 uker sammenhengende i perioden 21.05.12 til 31.08.12, har fylt 18 år og i tillegg er fleksibel med hensyn til hvor du kan jobbe? Ja, da bør du søke.

Vi tror den typiske sommervikaren hos oss er under utdanning, gjerne innenfor økonomi, men også fra andre studieretninger. Så langt alt vel, tilsynelatende.

Men så…

Som ansatt i DNB konsernet er vi opptatt av at våre ansatte og sommervikarer har en ryddig økonomi og orden i egen dokumentasjon. Vi vil derfor informere deg om at vi vil kunne foreta kredittsjekk før ansettelse.

Arbeidssted:  Hele landet

Søknader mottas kun elektronisk via lenken i denne annonsen.

Dvs, om du i løpet av en ungdoms-periode eller russetiden gjorde et eller annet som er notert av lovens lange arm, så er det liten vits i å satse på en jobb i DNB.

– Selvsagt er det viktig å ha ryddige, kloke og lovlydige mennesker til å styre bankens renomé mens de øvrige fast ansatte er på sommerferie. Men å kredittvurdere sine potensielle ansatte er vel å gå litt over streken?

DNB er Norges største finanskonsern og tilbyr finansielle produkter og tjenester bl.a. innenfor utlån og innskudd, fond og kapitalforvaltning, livsforsikring og pensjonssparing, betalings- og finansieringstjenester, eiendomsmegling og tjenester knyttet til penge- og kapitalmarkedet.

Har du derimot lånt litt mer enn du burde, eller fått et par inkasso-krav du har ventet med å betale? Kan du selvsagt glemme alt som omhandler sommerjobb i DNB.

Som søker til en eventuell sommerjobb har du selv ansvaret for hvordan din søknad ser ut.

– Det er alltid lite smart om det viser seg at det er “pletter” på den plettfire vandelen. Det er alltid uheldig å ha noe som ligner på lovbrudd eller betalingsanmerkninger på sin vandelsattest.

Men det visste du sikker fra før…

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Å bli voldtatt er en av mange tabubelagte kvinnelige fantasier

Sexolog Kristin Spitznogle skriver i sin bok "Hemmelige Rom" om norske kvinners hemmelige, våte, seksuelle fantasier. Der går det vilt...

Lukk