Ekspertene hevder å vite at det er på grunn av dårlig dekk, og sommerdekk på vinterføre, som har ført til at antall drepte igjen øker på norske veier.

Flere ulykker på grunn av dårlig konsentrasjon og uoppmerksomhet, i tillegg til uaktsomhet i trafikken er flere årsaker som ligger til grunn. Ser du på mobiltelefonen når du er i trafikken og bak ratet – kan du dø.

Er du den neste på en stadig dystrere statistikk? Er det virkelig verdt det? Å dø på grunn av tekstmelding?

Les også: Tenker på deg!

Beautiful ladies in F100

Alberto Do Val via Compfight

 

 

Har du livet kjært, legg mobilen vekk når du er i bilen. Slå den gjerne helt av, slik at du ikke blir fristet til å ta den fram.

Ved utgangen av oktober i 2015, ble 94 familier rammet av dødsfall i trafikken. Det er veldig mange berørte, foruten de som er borte for alltid. I oktober i år er det dessverre enda flere. Hele 122 familier har fått livene sine ødelagt. En stol står tom hos 122 familier. Det er mange begravelser. Trafikk-drepte, som kunne ha vært unngått.

Skal du bli den neste? På grunn av en telefonsamtale, en tekstmelding eller fordi en ubetydelig oppdatering på Instagram får deg til å ville sjekke telefonen, bak rattet. Det er ikke verdt det. Slå av telefonen og hold fokus i trafikken. Da har du større sjanse til å unngå å bli én i statistikken.

Glatte veier, snø, slaps og is krever all din oppmerksomhet på norske vinterveier. Det er ikke rom for slurv. Møte-ulykker og utforkjøringer skjer ikke av seg selv, nesten uten unntak er sjåførens uaktsomhet årsak til alvorlige ulykker. Du er viktig for så mange.

Bruk refleks i vintermørket.

LEGG VEKK TELEFONEN UNDER BILKJØRING. Livet ditt er verdt så mye mer enn et tastetrykk!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Orgasme-problemer? Slik løses det!

Om du er kvinne eller mann, ung eller gammel, så er sex viktig. Enten man er i et forhold, eller...

Wolves med ny manager på plass – er det denne mannen?

Oddsen er kuttet kraftig på den tidligere manageren til Norwich, Skotland og Aston Villa – Paul Lambert. Den tidligere storklubben...

Lukk